Smoby Jura Lodge Speelhuis

Afmeting artikel: 132 x 123 x 115 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Traditioneel en stevig: het Neo Jura Lodge speelhuisje past perfect in je tuin!
Dankzij de grote binnenruimte kunnen kinderen hun vrienden uitnodigen om lekker samen te spelen in hun eigen ‘paleisje’.

De 2 halve deuren die aan de voor- en achterkant van het huis zijn geplaatst, geven kinderen de mogelijkheid om te spelen zoals zij dat willen. Met de kier naast de voordeur kun je makkelijk zelf post bezorgen bij het huisje. Wie mag de postbode zijn?

Speelhuisje met vogelvoeder
Een realistisch speelhuisje met 2 paneelluiken, verschillende raampjes en zelfs een klein ‘vogelhuisje’ waar vogelvoer in geplaatst kan worden. Zo komt er vast snel visite bij je huisje!

Smoby huisje uitbreiden
Het Smoby Jura Lodge speelhuisje is zo ontworpen dat deze makkelijk uitgebreid kan worden met andere Smoby-accessoires, zoals de buitenkeuken, picknicktafel, schoorsteen of tuingedeelte. Zo kun je je nieuwe favoriete plek in de tuin helemaal naar eigen wens en smaak inrichten!

Het speelhuisje is gemaakt van stevig en UV- en regenbestendig kunststof. Afmetingen: 115,4 x 123,3 x 132 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1440791
Afmeting artikel: 132 x 123 x 115 cm
Afmeting verpakking: 122 x 99 x 30 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 3032168105034
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.