Puky Fitsch Classic Driewieler Retro Groen

Afmeting verpakking: 41 x 34 x 26 cm
Omschrijving
De PUKY FITSCH CLASSIC driewieler in de trendy kleur Retro Green is het perfecte voertuig voor kleine avonturiers vanaf 2 jaar. De driewieler overtuigt door zijn stabiele en robuuste constructie, die zorgt voor een veilige rit. Het lage frame en de brede banden garanderen een veilige en stabiele stand.

Kindvriendelijk en stijlvol
Het ontwerp van de PUKY FITSCH CLASSIC driewieler in Retro Green is niet alleen kindvriendelijk, maar ook nog eens erg stijlvol. De gevlochten stuurmand is niet alleen praktisch voor het opbergen van speelgoed of snacks, maar geeft de driewieler ook een bijzondere uitstraling. Het ergonomisch gevormde stuur en het comfortabele zadel kunnen individueel worden aangepast aan de grootte van het kind om een ​​optimale zitpositie te garanderen.

De PUKY FITSCH CLASSIC driewieler is voorzien van kogelgelagerde besturing, wat een nauwkeurig stuurgedrag mogelijk maakt. De antislippedalen zorgen voor een veilige stap en het stuur is voorzien van een veiligheidshandgreep om blessures te voorkomen.

Driewieler met kantelbeveiliging
Dankzij de soepele aandrijving en stabiele constructie is de PUKY FITSCH CLASSIC driewieler bijzonder wendbaar en laat zich moeiteloos sturen. Met de geïntegreerde kantelbeveiliging kan de driewieler niet omvallen en zorgt zo voor een veilige rijervaring.

Over het geheel genomen is de PUKY FITSCH CLASSIC driewieler in Retro Green met een geweven stuurmand een geweldig voertuig voor kleine ontdekkingsreizigers dat indruk maakt door zijn stabiliteit en veiligheid. Het stijlvolle design en de ergonomische verstelmogelijkheden maken de driewieler tot een onmisbare metgezel voor jouw eerste fietsavonturen.

Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Maximale totale belasting 25kg.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 3520083
Afmeting verpakking: 41 x 34 x 26 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 4015731025150
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Kleur: Groen
Materiaal: Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Dit speelgoed heeft geen rem.