Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

My Little Pony Speelgoed

Beoordeling 4.5 / 5 door 116 klanten 5 1
Ga op een magisch avontuur met je favoriete paarden uit My Little Pony. Waan je in Equestria en speel de leukste verhalen van Twilight Sparkle en de andere pony’s na. Met My Little Pony speelgoed van knuffels tot complete speelsets is er altijd iets leuks te beleven!
Lees meer
My Little Pony Speelgoed
28 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
2,99
OK
 
Nu leverbaar
27,99
OK
Bestel nu en betaal na ontvangst van je bestelling
Naast iDEAL, Bancontact en PayPal kun je ook kiezen voor betaling achteraf!
 
Nu leverbaar
1,45
OK
 
Nu leverbaar
2,99
OK
 
Nu leverbaar
1,45
OK
Als je vragen hebt over onze producten of service, kun je gerust bellen, chatten of mailen!
Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar.
 
Nu leverbaar
2,99
OK
 
Nu leverbaar
3,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.

Populair My Little Pony speelgoed

Droom weg met de magische pony’s uit My Little Pony! De lieve paardjes zijn al jarenlang populair dankzij de verschillende televisieseries en films. De kleurrijke pony’s wonen in het magische land Equestria en beleven daar samen allemaal te gekke avonturen. Met al dat leuke My Little Pony speelgoed gaan kinderen mee op avontuur met hun favoriete vriendjes, zoals de wereldberoemde paarse Twilight Sparkle en de lichtblauwe Rainbow Dash. En dan heb je natuurlijk ook nog de nieuwste pony’s: Sunny Starscout, Hitch Trailblazer, Izzy Moonbow, Zipp Storm en Pipp Petals. Welke van de ‘Mane 5’ is jouw favoriet?

My Little Pony: A New Generation

De allernieuwste magische vriendjes zijn te zien op Netflix. In onze bonte verzameling My Little Pony: A New Generation speelgoed vind je leuke speelfiguren, school- en knutselspullen, My Little Pony puzzels en nog véél meer! De verhalen van de magische pony’s zijn heerlijk om te kijken en na te spelen, maar leren kinderen ook over de belangrijke dingen in het leven. Vriendschap, vertrouwen, moedig zijn… alle pony’s hebben zo hun eigen sterke eigenschappen. Het My Little Pony speelgoed van Lobbes ondersteunt jouw kind bij de sociaal-emotionele ontwikkeling, het ontwikkelen van een creatieve fantasie en het spelen van rollenspellen.

Lees meer