Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Bluey Speelgoed

Al sinds 2018 op televisie in Australië, maar nu eindelijk ook in Nederland te zien: de hitserie Bluey! Bluey is een vrolijke pup die allerlei avonturen beleeft met haar zusje Bingo en vriendjes, waaronder haar beste vriendin Chloe. Bluey bedenkt graag zelf spelletjes om te spelen en speelt deze graag met haar vriendjes en het liefst ook met haar vader Bandit samen. Speel mee met de spelletjes van Bluey met de speelfiguren uit de serie of knuffel erop los met de superzachte Bluey knuffels. Je vindt het bij Lobbes!
Al sinds 2018 op televisie in Australië, maar nu eindelijk ook in Nederland te zien: de hitserie Bluey! Bluey is een vrolijke pup die allerlei avonturen beleeft met haar zusje Bingo en vriendjes, waaronder haar beste vriendin Chloe. Bluey bedenkt graag zelf spelletjes om te spelen en speelt deze graag met haar vriendjes en het liefst ook met haar vader Bandit samen. Speel mee met de spelletjes van Bluey met de speelfiguren uit de serie of knuffel erop los met de superzachte Bluey knuffels. Je vindt het bij Lobbes!
Lees meer
Bluey Speelgoed
36 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
3,49
OK
Nu leverbaar
13,99
OK
 
Nu leverbaar
41,99
OK
 
Nu leverbaar
0,89
OK
 
Nu leverbaar
25,99
OK
Uitstekend beoordeeld Beoordeling:9,2
Meer dan 35.000 klanten beoordelen ons via Trusted Shops met gemiddeld een 4,7/5.0
 
Nu leverbaar
3,49
OK
 
Nu leverbaar
3,49
OK
 
Nu leverbaar
5,99
OK
 
Nu leverbaar
5,49
OK
 
Nu leverbaar
3,75
OK
 
Nu leverbaar
4,75
OK
 
Nu leverbaar
11,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
 
Nu leverbaar
7,49
OK
De grootste collectie speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes!
Al ruim 30 jaar het mooiste speelgoed voor particulieren, scholen en bedrijven.
 
Verwacht
6,99
 
Verwacht
9,99
 
Verwacht
30,99
 
Verwacht
11,99
 
Verwacht
11,99
Bestel nu en betaal na ontvangst van je bestelling
Naast iDEAL, Bancontact en PayPal kun je ook kiezen voor betaling achteraf!
 
Verwacht
6,99
 
Nu leverbaar
12,99
OK
Verwacht
6,99

Speelgoed van Bluey

Bluey speelgoed biedt kinderen een heleboel leuke speeltopties. Van knuffels tot speelfiguren en van puzzels tot speelsets: Bluey speelgoed is ontworpen om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren. Tegelijkertijd kunnen ze zichzelf herkennen in hun favoriete personages uit de serie. Bluey speelgoed kan ook helpen bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden, doordat kinderen hun eigen verhalen en avonturen kunnen bedenken en deze delen met vrienden en familieleden. Bluey speelgoed is leuk voor kinderen van alle leeftijden!

Bluey speelfiguren

Met de speelfiguren van Bluey maak je de wereld van deze populaire Disney-serie zelf helemaal na. De speelfiguren zijn zo nauwkeurig mogelijke replica’s van de personages uit Bluey en zijn verkrijgbaar in diverse sets. Goed voor urenlang speelplezier, maar ook nog eens fantastisch voor de ontwikkeling van verbeeldingskracht en creativiteit. Door rollenspellen en het naspelen van situaties uit de serie, worden kinderen bovendien gestimuleerd om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Zeker als je samen met vriendjes en vriendinnetjes met de speelfiguren speelt!

Bluey knuffels

Waar je van houdt, daar wil je mee knuffelen. Van Bluey en haar vriendjes zijn dan ook superlieve en zachte knuffels gemaakt. Om mee te spelen, mee te slapen en mee op avontuur te gaan. Wie is jouw favoriet? Speel de verhaaltjes van Bluey na of verzin gewoon je eigen verhalen. Net als echte honden kunnen de knuffels van de Australische Cattle Dogs uit Bluey je troosten en je maatje zijn in voor- en tegenspoed.

Bluey puzzels

Kinderen zijn gek op Bluey en haar lieve familie en vriendjes! Met een Bluey puzzel is het net of je een (familie)foto van Bluey vastlegt. Samen naar de speeltuin, thuis spelen of op avontuur: puzzelen met dit Australische hondje is leuk! Het maken van een puzzel is bovendien heel leerzaam. Het stimuleert de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie. Daarnaast helpt puzzelen bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en logisch denken. Een kleine puzzel voor peuters of een uitdagendere kinderpuzzel, elke fan maak je blij met een Bluey puzzel!

De hoofdpersonen in de serie Bluey

Bluey Speelgoed

Bluey

De absolute hoofdpersoon is natuurlijk Bluey zelf! Deze vrolijke 6-jarige Blue Heeler Cattle Dog pup is altijd in voor een spelletje. Met haar blije koppie en blauwe vacht is het een vrolijke verschijning. Door haar blauwe vacht lijkt Bluey sprekend op haar vader Bandit. Bluey groeit op in een gezin met een twee ouders en een jonger zusje, Bingo. Ze is goed in spelletjes verzinnen, waarbij ze anderen helpt met het innemen van een rol en het bepalen van de regels. Haar favoriete spelletjes zijn die waar veel andere hondjes bij meespelen, waaronder haar vader! Ze vindt het leuk om te doen alsof ze een volwassene is en allerlei dingen te doen die volwassenen ook doen.

Bingo

Bingo is het jongere zusje van Bluey. Ze is 4 jaar oud en een roodharige Heeler Cattle Dog, net als haar moeder, Chilli. Bingo speelt graag mee met Bluey’s spelletjes, maar is wat stiller dan haar grote zus. Hierdoor heeft ze vaker een kleinere rol in het spel wat Bluey heeft verzonnen. Maar als Bluey haar vraagt om de dokter te spelen, vindt Bingo dat ook hartstikke leuk om te doen. Bingo is graag in de tuin om kleine insecten te observeren en met ze te praten, of zit in gedachten verzonken in haar eigen wereldje te dagdromen.

Bandit

Bandit is de vader van Bluey en Bingo. Hij is een archeoloog van beroep, omdat hij heel graag botten opgraaft. Hij vindt het heel belangrijk om veel tijd te spenderen met zijn twee dochters. Dat is niet altijd makkelijk tussen werk en huishoudelijke taken door, zeker niet omdat hij moe is door gebroken nachten. Hij probeert altijd nog leuke spelletjes te bedenken en die vervolgens met Bluey en Bingo te spelen, wat zijn dochters heel leuk vinden!

Chilli

Na het krijgen van haar twee dochters, is Chilli net weer part time aan het werk gegaan bij de veiligheidscontrole op het vliegveld. Het is best lastig om werk en moederschap te combineren. Chilli heeft vaak een opmerking klaar over de capriolen die Bluey en Bingo uithalen, maar evengoed altijd een vriendelijk en troostend woord voor een kind in nood. Als ze thuis is, richt ze zich volledig op het moederschap en doet ze graag mee met spelletjes. Ook speelt ze graag een potje hockey.

Naast het gezin zijn er nog veel meer karakters in de serie met Bluey. Een heleboel verschillende hondjes, kenmerkend voor verschillende hondenrassen, vergezellen Bluey en Bingo graag in hun spelletjes. Ook komen er nog wat familieleden van het gezin terug in de serie, zoals Oom Stripe en Tante Trixie, Nana en Opa Bob.

Bluey is een educatief verantwoorde serie

Eén van de redenen waarom de Bluey serie zo populair is, ook onder ouders, is dat het thema van een bemoedigende, ondersteunende familie centraal staat in de serie. Dit zie je goed terug in de relaties tussen Bluey, Bingo en vader Bandit en moeder Chillie. De ouders hebben beide een baan en dat brengt de nodige strubbelingen met zich mee in het combineren van het ouderschap, huishoudelijke taken en een baan. In de serie zie je de vader van het gezin, Bandit, regelmatig huishoudelijke taken op zich nemen en met zijn kinderen spelen. Dit positieve vaderfiguur is een van de redenen dat Bluey een mooie aanwinst is in het aanbod van kinderseries. Beide ouders worden in de serie teruggezien in momenten dat ze een positieve opvoeding navolgen, bijvoorbeeld door alle emoties van hun kinderen te erkennen en te valideren. Ook zie je terug hoe Bluey en Bingo werken aan hun relatie als zusjes, ook als er hier en daar wat ruzietjes ontstaan. Het belang van spelen staat ook hoog in het vaandel in de serie Bluey. In elke aflevering is te zien hoe Bluey en Bingo een ander spelletje spelen, wat vaak inhoudt dat ze spelen dat ze alledaagse dingen gaan doen, zoals naar de dokter gaan of naar de supermarkt. De ouders doen regelmatig mee met het spel van hun kinderen en natuurlijk zijn er ook nog vele vriendjes die meespelen. Hierin komt ook terug hoe kinderen kunnen leren omgaan met het volgen van spelregels, het reguleren van emoties tijdens het spelen en meer te weten komen over technologie, de economie en financiën. Spelend leren, daar staan we bij Lobbes natuurlijk voor!

De representatie van Australië in de Bluey serie

De Bluey serie is ontstaan in Australië en dit merk je op allerlei manieren terug. In de serie komen veel Australische elementen terug, waaronder dat Bluey en haar familie Blue Heeler Cattle Dogs zijn, een Australisch hondenras. De stijl van de huizen en omgeving die te zien zijn in de serie doet denken aan Queensland. Ook de skyline van Brisbane vind je terug in de serie, als je weet waar je op moet letten. Verder wordt er ook Australische flora en fauna teruggezien in de Bluey serie. Bijvoorbeeld de Jacaranda bomen zijn te zien in de serie, wat een voorbeeld is van een typisch Australische bloesemboom. Daarnaast komen de karakters verschillende dieren tegen die je alleen in het wild in Australië kunt vinden, zoals wallaby’s en kookaburra’s.

Bluey speelgoed kopen bij Lobbes

Ben jij een Bluey fan van het eerste uur? Dan ben je bij Lobbes aan het goede adres! We hebben het leukste Bluey speelgoed in onze virtuele speelgoedwinkel. Op zoek naar een cadeautje? Of het nou voor een verjaardag, de feestdagen, of een cadeautje voor een volle beloningsstickerkaart is, speelgoed van Bluey is altijd een goed idee. Bestel je favoriete Bluey speelgoed bij Lobbes en laat dit snel en gemakkelijk thuisbezorgen. Mis je de bezorger regelmatig omdat je niet thuis bent? Je kan je bestelling ook bij één van de afhaalpunten door het hele land laten bezorgen. Daar kan je jouw bestelling gratis afhalen, op een moment dat het jou uit komt. Dat is nog eens handig!

Lees meer