Lobbes Speegoedboek 2020 Catalogus

Klik op onderstaande tegel om het superdikke 2020 speelgoedboek van Lobbes voor particulieren te bekijken en aan te vragen.
Dit speelgoedboek staat bomvol trendy en nieuw speelgoed voor het najaar van 2020. Kies de leukste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst, ontdek wat er nieuw is en bekijk het favoriete speelgoed van Nederland en België.

Klik op onderstaande tegels om het superdikke 2020 speelgoedboek van Lobbes voor particulieren of de Speelgoedcatalogus voor scholen, groepen en organisaties te bekijken en aan te vragen.
Het speelgoedboek staat bomvol trendy en nieuw speelgoed voor het najaar van 2020. Kies de leukste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst, ontdek wat er nieuw is en bekijk het favoriete speelgoed van Nederland en België.

Hier bekijk je de speelgoedcatalogus die speciaal voor scholen, groepen en organisaties is samengesteld. Een mooi aanbod met veel sinterklaas- en feestcadeautjes voor grote groepen baby's, peuters en kinderen in de verschillende leeftijdsklassen.

Je kunt de beide speelgoedboeken natuurlijk lekker op je gemak op je telefoon of laptop bekijken met de handige online versie. Maar wil je hét speelgoedboek van 2020  graag zelf vasthouden, doorbladeren en in aankruisen en omcirkelen? Vraag dan je eigen exemplaar aan en ontvang de speelgoedcatalogus in je brievenbus. Zolang de voorraad strekt.