Hét grote speelgoedboek van 2022

Het Sint en Kerst Speelgoedboek van 2022

Yesss, het grote Sint en Kerst Speelgoedboek! Ruim 180 pagina's vol met houten speelgoed, schoencadeautjes, knutselspullen en nog veel meer uniek speelgoed. Bekijk ‘m snel hieronder en ontdek de leukste cadeaus.

De Catalogus Sint en Kerst 2022

De Catalogus Sint en Kerst voor scholen, kdv's, verenigingen en bedrijven kan je hier vinden.

Vind de leukste cadeautjes in het Speelgoedboek van 2022

De ‘r’ zit weer in de maand, en dat betekent dat het sinterklaasseizoen officieel geopend is! Vol verwachting klopt het hart van al die kinderen die reikhalzend uitkijken naar 5 december. Traditiegetrouw hoort daar natuurlijk ook het maken van verlanglijstjes bij. Dat wordt heerlijk urenlang knippen, plakken, aankruisen en omcirkelen: het is weer lijstjestijd! Met meer dan 180 pagina’s aan speelinspiratie, cadeautips én een verrassende winactie is het Sint en Kerst Speelgoedboek 2022 onmisbaar in huis.

Sommige kinderen schrijven een lijstje of maken hem op een tablet, andere kinderen gaan creatief te werken en knippen en plakken naar hartenlust uit het papieren Speelgoedboek van 2022: hoe je hem ook maakt, jouw lijstje is een meesterwerk! Bomvol met zorgvuldig uitgekozen cadeautjes. Wat staat er bovenaan jouw sinterklaaslijstje?

Sinterklaascatalogus voor scholen en kinderdagverblijven

Deze catalogus staat bomvol leuke, leerzame, grappige, creatieve en verrassende uitdeelcadeautjes tot € 7,99. Voor elk budget en elke leeftijdscategorie zul je zeker weten een perfect uitdeelcadeautje voor op school of het kdv vinden. Bestel je vanuit je organisatie, dan ontvang je gratis cadeaupapier bij je bestelling. Cadeautje van ons, zodat je gratis al die mooie cadeautjes kunt inpakken. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Sinterklaas- en kerstcadeaus voor kinderen

Steeds vaker geven we elkaar ook een bijzonder kerstcadeau met de feestdagen. Daarom vind je in het Speelgoedboek niet alleen sinterklaascadeautjes, maar ook bijzondere kerstcadeaus voor kinderen. Geef je één bijzonder cadeautje zoals een boek, of een groter stuk speelgoed of gezellig spel voor tijdens de kerstvakantie? We vieren Kerstmis allemaal zo op onze eigen manier. Wist je trouwens dat er op onze sinterklaasafdeling en kerstafdeling ook volop versiering te vinden is voor de mooie decembermaand?

Schoencadeautjes en uitdeelcadeautjes

In het Lobbes Speelgoedboek van 2022 staan onze allerleukste schoencadeautjes voor kinderen. Schoencadeautjes tot 1 euro, schoencadeautjes tot 2 euro of schoencadeautjes tot 5 euro: zelfs de kleinste cadeautjes kunnen het grootste plezier geven. De kleine uitdeelcadeautjes zijn er voor kinderen van alle leeftijden en zijn met veel liefde uitgekozen door onze speelgoedexperts. Gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje!

Sint en Kerst Cadeaus voor iedereen

In zorgvuldig overleg met de Sint zijn we bij Lobbes het hele jaar in de weer geweest om het allerleukste speelgoed te verzamelen voor in het Speelgoedboek 2022. Kleine cadeautjes, creatieve cadeautjes en grote altijd-al-willen-hebbencadeaus... voor jong en oud! Bekijk het speelgoedboek digitaal of vraag ‘m aan als papieren versie via het bovenstaand aanvraagformulier.

Met zoveel leuk speelgoed in het Sint en Kerst Speelgoedboek kan Sinterklaas misschien niet alle wensen op je lijstje vervullen. Geen nood, als je de artikelen via je Lobbes-account toevoegt aan je digitale verlanglijst, kun je de rest van al die leuke cadeautjes natuurlijk gewoon bewaren voor je verjaardag!