Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

3 onmisbare sets voor bellenblaasplezier

5 april 2018
Bij bellenblaas denken we al snel aan een gekleurd flesje met in de dop een geduldspelletje. Dit haast klassieke speelgoed blijft ook erg leuk. Er is alleen nog veel meer mogelijk met bubbels en dat willen we je niet onthouden. Waarschijnlijk ken je SES Creative al van hun creatieve speelsets of de Explore-serie, maar wist je dat zo ook hele vette sets hebben om bellen mee te maken? We zet er drie voor je op een rijtje.
Lees meer
3 onmisbare sets voor bellenblaasplezier

SES Mega Bellenblaas XXL

Het leuke aan deze set is dat je met z’n tweeën bellen kunt maken. Doop het touw in de zeep en neem allebei een stokje in de hand. Haal het touw uit het sop en ga uit elkaar staan, zodra je in beweging komt, ontstaan er mega grote bellen. Door het touw op sommige punten vast te maken met paperclips, ontstaan er meerdere bellen tegelijkertijd. Het enige wat je zelf nog nodig hebt is een bak met wat water, voor de rest zit alles al in de doos. Het is superleuk om samen te moeten werken om de grootste bellen te maken!

SES Bubbeltennis

Woow! Heb jij ooit stuiterende bellen gezien? Met de bijgeleverde blaastool maak je bellen zo groot als een tennisbal. Houd je racket onder de geblazen bel en houdt de bubbel zo lang mogelijk in de lucht. Elke keer dat je de bel slaat, is het weer spannend of ie heel blijft! Heb je een vriendje of vriendinnetje met nog zo’n set, kun je er een wedstrijd van maken. Bij wie zou de bel gaan knappen?

SES Staan in een Mega Bubbel

Heb jij ooit in een supergrote bubbel gestaan? Nu is het je kans! Ook hierbij is het belangrijk om samen te werken. Je blaast het badje op, doet het zeepsop erin en klikt de hoepel in elkaar. Dan ga jij in het midden van het badje staan en de ander legt de hoepel in het badje. Smeer de hoepel goed in met sop en trek de hoepel daarna met gemiddelde snelheid omhoog. Hop! Je staat midden in een grote bel, hoe leuk!? Dit vergt wel enige oefening, want te snel of te langzaam de hoepel bedienen en de bel knapt uit elkaar. Hoe hoog wordt jouw bubbel?

Proefmonsters testen bellenblaas

In deze video laten de Proefmonsters zien hoe het allemaal werkt, ben jij net zo enthousiast?

Meer zien van de Proefmonsters? Bekijk dan hun Youtube-kanaal.