Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Dino Eieren

Beoordeling 4.3 / 5 door 106 klanten 5 1
Ontdek de magie van het Dino Ei! Deze speciale eieren verbergen een grappige dinosaurus. Hoe krijg je die er uit? Leg het dino ei in water en wacht langzaam af. Steeds wordt er iets meer onthuld van jouw dinosaurus! Door het water groeit de dino in het ei en wordt ie zo groot dat hij uiteindelijk door het ei breekt! Welke dinosaurus komt er uit jouw ei gekropen?
Lees meer
22 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Nu leverbaar
1,99
OK
Nu leverbaar
2,49
OK
Nu leverbaar
8,99
OK
Nu leverbaar
1,99
OK
Nu leverbaar
22,99
OK
Nu leverbaar
2,49
OK
Je bestelling snel in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd.
 
Nu leverbaar
2,49
OK
De grootste collectie speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes!
Al ruim 30 jaar het mooiste speelgoed voor particulieren, scholen en bedrijven.
 
Nu leverbaar
9,99
OK
Verwacht
1,89
Verwacht
2,79
Verwacht
5,99

Dino groei-ei

Groei-eieren, ze zijn en blijven geweldig speelgoed. Voor de dinosaurusfans onder ons zijn dino groei eieren natuurlijk de ultieme droom. Je legt een dino groei ei in een glas water, en je zult zien dat het ei al snel begint te breken! De dino in het ei wordt groter door het water en uiteindelijk zal het ei open breken. Je dinosaurus is geboren! Welke dino is het? Hoe ga je hem noemen? De spanning voor het ei breekt en het plezier wanneer de dino uiteindelijk wordt "geboren", maakt dit speelgoed geweldig voor kinderen vanaf 4 jaar.

Dino knuffels uit een ei

Ook dino knuffels kunnen geboren worden uit een ei! Deze pluche dino wil graag jouw nieuwe huisdier zijn! De dino kruipt in zijn ei, alleen zijn pootjes steken er nog uit. Rits het ei open, zodat de dino eruit kan kruipen en je met hem kan spelen.

Fossiel Dino Bikken

Dol op dino's en ook nog een beetje gevoel voor knutselen? Met een fossiel dino set kun jij jouw eigen dino uit een gipslaag bikken. Net als een echte archeoloog! Je moet het wel voorzichtig doen, want je wil de dino natuurlijk niet beschadigen! Hier ben je wel even zoet mee!

Lees meer