Hatchimals Colleggtibles Rainbowcation - Hatchy Homes

Afmeting verpakking: 22 x 20 x 11 cm
20 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
24,99 19, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.174 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Haal vakantieplezier met de familie in huis met de Hatchimals CollEGGtibles Family Hatchy Homes. Elke Rainbow-cation Hatchimals-familie heeft zijn eigen unieke look en thema geïnspireerd door hun favoriete vakantie-activiteiten. Ontdek negen nieuwe families: de stoere wolven, koalakampeerders, lamabloemisten, luauluipaarden, glinsterende poedels, kattendansers, hondenpiloten, zeldzame schaatsende pinguïns en superzeldzame eenhoornkappers. Ze zijn allemaal zo schattig. Elk Family Hatchy Home zit vol leuke verrassingen: een Rainbow-cation huisei-speelset, een klein Hatchimals-ei met één, twee of drie baby's, twee Hatchimals-ouders, een kindje, drie accessoires en meer. Laat het kleine ei uitkomen om je familie te ontdekken en te zien hoeveel baby's erin zitten. Laat dan je huisei uitkomen om de rest van je Hatchimals-familie te onthullen. Er zijn vier Family Hatchy Homes (elk afzonderlijk verkocht) voor heel veel leuke avonturen: de kampeertent van de koala's, de sneeuwhut van de pinguïns, de tikihut van de luipaarden en het glampinghuis van de eenhoorns. Breek het hartje aan de achterkant van het huisei om een accessoire te vinden en maak de vergrendeling aan de zijkant los om het huis te openen. In het ei liggen nog veel meer verrassingen op je te wachten. Trek het vakje met de afbeelding los om nog een accessoire voor je fantasiespel te vinden. Met de andere drie personages, een extra accessoire en de stickers in de verpakking maak je de familie compleet. Versier de binnen- en buitenkant van het huisei van jouw familie en speel de leukste vakantieavonturen. Maak alle negen Hatchimals-families compleet met meer dan 60 nieuwe Rainbow-cation Hatchimals en vier Family Hatchy Homes om te verzamelen. Hatchimals CollEGGtibles-verrassingsspeelgoed voor meisjes is het perfecte cadeau voor kinderen die houden van schattige speeltjes om te verzamelen, actiefiguren, poppen en klein speelgoed. Het is geweldig als verjaardagscadeau, als schoencadeautje, als kerstcadeau en nog veel meer. Haal een unieke familie van Hatchimals CollEGGtibles in huis met de Family Hatchy Homes.

Inhoud: 4, 5 of 6 Hatchimals CollEGGtibles, 1 klein ei, 1 huisei, 3 accessoires, 1 stickervel, 1 checklist, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070172
Afmeting verpakking: 22 x 20 x 11 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988382011
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Kleur: Meerkleurig
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'Hatchimals Colleggtibles Rainbowcation - Hatchy Homes'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.