Rugzak Kidzroom Stories

Afmeting artikel: 31 x 23 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
34, 95
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.257 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Als dit geen schattige rugtas is? Die wil je kindje vast overal mee naartoe nemen. Dit roze rugzakje uit de Stories collectie is bedrukt me een leuke eenhoorn print. 

Indeling schooltas
De rugzak heeft een handig voorvak met een rits met ruimte voor de kleinere spulletjes die mee moeten. Het grote hoofdvak heeft een handige dubbele rits en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een broodtrommel of extra setje kleding. Handig als je kindje de rugtas mee naar school neemt.

De rugzak is te dragen aan de lus aan de bovenkant of op de rug met de verstelbare schouderbanden. De rugzak heeft aan de binnenkant een label voor de naam en een telefoonnummer, zodat iedereen weet van wie deze trendy rugtas is. Daarnaast zit er een elastisch steekvak in voor een drinkfles, zodat deze niet kan verschuiven. Dit rugzakje is voorzien van lining voor een betere kwaliteit en een langere levensduur.

Waste2Wear
Met de rugtas van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame schooltas in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu. In deze rugzak zijn namelijk 14 petflessen verwerkt! Waar komt ons materiaal vandaan? Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunststofafval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 2740389
Afmeting artikel: 31 x 23 x 8 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 8712645285880
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Rugzak Kidzroom Stories'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.