MGA's Miniverse - Make It Mini Life Series 1A

Afmeting verpakking: 8,3 x 8,3 x 8,3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Miniverse is DE lifestyle! Gloednieuwe mini's met een Make It Mini Lifestyle™ Home-thema om zelf te maken. De mini's van Miniverse zijn de ORIGINELE verzamelbare miniaturen die je kunt MAKEN, HARD LATEN WORDEN EN LATEN ZIEN.Elke bol bevat realistische mini-items en -accessoires om je eigen miniaturen te maken van je favoriete lifestyle- en decoratievoorwerpen! Van planten en vogelhuizen tot bloemen: elke verpakking is een VERRASSING, dus je weet pas na het uitpakken welke mini erin zit!

Vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welke mini je hebt gekregen. Volg de aanwijzingen op de instructiekaart op de achterkant om je mini te maken. Zodra je de minicreaties hebt gemaakt die hars bevatten, zet je je miniaturen in uv-licht (zoals de zon) tot de hars is uitgehard. Nadat de hars is uitgehard, heb je een verzamelvoorwerp dat je aan iedereen kunt laten zien!

Elke Miniverse Lifestyle™ Home-capsule is ook een display voor je mini's! Zet je mini op het schap van je capsule. De mini's met ophangmogelijkheden kun je ook ophangen!Dubbelen zijn welkom in het Miniverse! Mix en match je mini's om je eigen unieke Miniverse-remixes samen te stellen.

Niet alleen je voltooide miniatuur is leuk om te verzamelen. De mini-accessoires en -verpakkingen zijn net zo schattig en verzamelbaar. Van miniaturen van plantenpotten tot vogelvoederhuisjes en boeketten bloemen: er zijn meer dan 100 unieke replica-items, -verpakkingen en -accessoires in serie 1 van Make It Mini Lifestyle™ Home om te verzamelen en om je eigen miniverzamelvoorwerpen te maken. Verzamel alle Make It Mini™-verzamelvoorwerpen! Ga naar de MGA's Miniverse Store om te shoppen en meer te weten te komen over alle MAKE IT MINI™-creaties die je kunt verzamelen!DISCLAIMER: ALLE ingrediënten zijn NIET eetbaar en bevatten hars om mee te spelen. Niet geschikt voor kids jonger dan 8 jaar.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 4520841
Afmeting verpakking: 8,3 x 8,3 x 8,3 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 035051505372
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van MGA Entertainment:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'MGA's Miniverse - Make It Mini Life Series 1A'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.