Gabby's Poppenhuis - Gabby's Purrfect Poppenhuis, 15dlg.

Beoordeling 5 / 5 door 3 klanten
Afmeting verpakking: 56 x 43 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speel in je eigen poppenhuiswereld met het DreamWorks Gabby's Dollhouse Puurfecte Poppenhuis! Dit fantastische poppenhuis voor kinderen is meer dan 60 cm hoog en zit bomvol fantastische functies om te ontdekken, waaronder een toren met verrassingsdoosjes, een werkende krulstaartlift, geluiden en nog veel meer.

Met een Gabby-pop-actiefiguur van 8,9 cm, Pandy Poek-figuur, meubilair voor elke kamer, drie accessoires en twee verrassingdoosjes kun je direct aan de slag. Net als in de tv-serie kun je een verrassingsdoos in de toren laten vallen en op de knop drukken om hem op te halen. Maak hem open voor een verrassing binnenin!

Gabby's Dollhouse poppenhuis
Open het poppenhuis en druk op de knop aan de voorkant om liedjes en geluiden van de tv-serie te horen. Met zoveel kamers en verrassingen om te verkennen, kun je je fantasie gebruiken om eindeloze avonturen te spelen met Gabby en haar beste maatje Pandy Poek. Ontspan op de kleurrijke bank van de muziekkamer en open de deur van de boom om een gast te onthullen op de achtergrond van de kamer. Laat Pandy Poek lekker uitrusten en ontspannen onder de speeltent in de slaapkamer. Laat je creativiteit de vrije loop op de ezel van de knutselkamer en geniet van de glijbaan in de speelkamer. Als je de bovenste verdieping bereikt, klap je het dak naar achteren om op de zolder te spelen. Voeg nog meer kamers toe aan je speelgoedhuis met de luxe kamers, elk apart verkrijgbaar - schuif de kamers rechtstreeks in de muren van het poppenhuis. Voor eenvoudig opbergen na een dag vol plezier kun je Gabby's Puurfecte Poppenhuis met of zonder de luxe kamers sluiten.

Dit fantastische poppenhuis is het ultieme cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor verjaardagen, vakanties of welke gelegenheid dan ook. Scan voor een laatste verrassing de QR-code in een van de verrassingdoosjes om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Dollhouse-app, beschikbaar op iOS en Android Breng de magie van DreamWorks Gabby's Dollhouse tot leven met Gabby's Puurfecte Poppenhuis

Inhoud: 1 poppenhuis, 1 Gabby-pop-figuur, 1 Pandy Poek-figuur, 8 meubelstukken, 2 verrassingsdoosjes, 3 accessoires, 1 gebruiksaanwijzing.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070168
Afmeting verpakking: 56 x 43 x 13 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988364345
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Gabby:
Merk: Spin Master
Materiaal: Kunststof
Proefmonsters: Proefmonsters
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 3 klanten
5 sterren
3 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Gabby's Poppenhuis - Gabby's Purrfect Poppenhuis, 15dlg.
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 6 oktober 2022 heeft dit artikel gekocht
Op 3 oktober 2022 heeft dit artikel gekocht
Op 29 september 2022 heeft dit artikel gekocht

Heb je een vraag over 'Gabby's Poppenhuis - Gabby's Purrfect Poppenhuis, 15dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.