Poppenset Regenboog Compleet, 21dlg.

Afmeting verpakking: 64 x 35 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze schattige poppenset bevat alles wat jouw kleine poppenmoeder of -vader nodig heeft om voor kleine popjes te zorgen! Een poppenbedje om lekker in te dromen, een poppenstoel voor heerlijke hapjes en een poppen maxi cosi, luiertas en inklapbare poppenbuggy voor onderweg: deze 21-delige set is helemaal compleet. De bijbehorende set met verzorgingsaccessoires bevat allerlei vrolijke artikelen voor de dagelijkse verzorging van de babypop, zoals een melkflesje, eetgerei en een haarborstel.

De poppenmeubels zijn roze met donkergrijs en hebben een vrolijk patroon met regenbogen. De verschillende onderdelen van deze poppenset zijn gemaakt van o.a. polyester, stevig metaal en plastic. De buggy, maxicosi en het eetstoeltje hebben riempjes om de pop veilig in vast te snoeren.

Het spelen met en verzorgen van poppen is goed voor sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge kinderen. Kinderen leren wat er komt kijken bij het verzorgen van een baby’tje en voelen zich bovendien extra betrokken als er bijvoorbeeld een broertje of zusje geboren wordt.

Geschikt vanaf 3 jaar. Kleinere poppen (tussen de 28 en 35 centimeter) passen het beste in de poppenmeubels en -buggy. De hoogte van de buggy is ongeveer 57 centimeter.
Exclusief babypop.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1495108
Afmeting verpakking: 64 x 35 x 13 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4894897000634
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof, Metaal, Polyester
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'Poppenset Regenboog Compleet, 21dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.