Classic World Houten Verjaardagstaart met Kaarsen, 16dlg.

Afmeting artikel: Ø 17 cm
Omschrijving
Hieperdepiep, hoera! Zet de kaarsjes op de taart, blaas ze uit en doe een wens. Met het serveermes snij je de houten verjaardagstaart makkelijk in zes smakelijke stukken. Heerlijk voor een middagje spelen en extra leuk om cadeau te doen op een verjaardag!

Taart aansnijden en smullen maar
Deze houten verjaardagstaart van Classic World wordt geleverd met kaarsjes, versiersels en een houten aansnijmes. De taartstukken zitten aan elkaar vast met klittenband, waardoor de taart eindeloos in- en uit elkaar te halen is. Door het aansnijden van de taart oefenen kinderen hun fijne motoriek. Het doen-alsof stimuleert natuurlijk eindeloos de fantasie en creëert volop mogelijkheden voor rollenspellen!

Dorst gekregen van al die lekkere stukjes taart? Maak je verjaardagsfeestje helemaal compleet met het houten koffiezetapparaat van Classic World.

De houten speelgoedtaart is gemaakt van duurzaam hout en bewerkt met milieuvriendelijke, kindveilige verf. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6020335
Afmeting artikel: Ø 17 cm
Afmeting verpakking: 18 x 18 x 10 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 6927049055652
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.