Tidlo Houten Speelkeuken Landelijk,7dlg.

Afmeting artikel: 92 x 77 x 36 cm
Omschrijving
Inspireer jonge chefkoks om heerlijk te koken met de prachtige houten Country Play Kitchen. Deze levensechte houten speelkeuken is voorzien van een oven en kookplaat met klikknoppen, een opbergkast, een spoelbak, keukengerei en een klok met beweegbare wijzers, zodat het diner op tijd wordt geserveerd! Evenals drie stuks keukengerei, die netjes in de plank boven de kookplaat kunnen worden geplaatst, een plastic kom in de gootsteen, een zout en peper stelletje en afwasmiddel, waardoor de keuken meer als thuis voelt voor elke aspirant-kok. De speelkeuken is ontworpen met een groter werkblad om jarenlang speelplezier te garanderen. Het wordt ook geleverd met handgrepen aan de zijkant, zodat het gemakkelijk te verplaatsen is.

Dit mooie houten speelgoed is een geweldige manier om kinderen te leren over veiligheid in de keuken, maar ook over gezond eten, vooral in combinatie met het speelgoedeten (apart verkrijgbaar, zie artikel 2999935 en 2999936). Stimuleert creatief en fantasierijk spel. Ontwikkelt hand/oog coördinatie en behendigheid.

Vereist montage voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen. De afmetingen van de keuken zijn: 77 x 36 x 92 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Bigjigs houten speelgoed
Het eerste Bigjigs speelgoedje werd in 1985 kunstig gecreëerd vanuit prachtig hout op Engelse bodem. Vandaag de dag is hout nog steeds het ultieme materiaal voor de speelgoedjes van Bigjigs. Na jaren kennis en kunde opdoen, is er een waardig assortiment aan allerlei houten speelgoed opgebouwd. Ontdek de houten treinbanen, houten etenswaren, houten puzzels, en nog heel veel meer!
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 2999937
Afmeting artikel: 92 x 77 x 36 cm
Afmeting verpakking: 80 x 50 x 21 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 5012824002196
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.