BS Toys De Buiten Pijl Hout - Kinderspel

Afmeting artikel: 35 x 9 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
25, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Met deze set zijn eindeloos veel spellen te bedenken; Verzin een opdracht en ga allemaal in een kring staan. De speler bij wie de pijl eindigt moet de opdracht doen. Of leg de chips rondom de pijl en verzin een activiteit zoals springen of hinkelen. De pijl geeft aan hoe vaak de groep dit moet doen. Maar je kunt ook leuke rekenspelletjes verzinnen, of met de kleuren spelen of ..of...Inclusief handleiding met tal van voorbeelden.

Speel tot wel 7 verschillende spellen!
• Spel 1: Alle spelers gaan rondom de pijl staan. Eén speler kiest een opdracht zoals 'zing een liedje' en draait daarna de pijl. De speler waar de pijl naartoe wijst als hij stopt, moet de opdracht uitvoeren. Daarna mag hij/zij een nieuwe opdracht verzinnen en de pijl draaien. Er zijn geen winnaars, maar wel een hoop plezier!

• Spel 2: Maak 2 teams. Alle spelers gaan in willekeurige volgorde rondom de pijl staan. Eén speler draait de pijl. Het team van degene waar de pijl naartoe wijst moet hard gaan rennen, want het andere team telt gezamenlijk tot 3 en probeert daarna zo snel mogelijk 3 spelers te tikken.

• Spel 3: Leg alle gekleurde chips in een cirkel rondom de pijl. Eén speler draait de pijl. Als de pijl stopt, kijk dan naar welke kleur hij wijst. Zoek nu zo snel mogelijk iets van die kleur. De speler die als eerste terug is met iets in die kleur wint. Tenzij iemand anders terugkomt met iets wat groter is en ook in de goede kleur!

• Spel 4: Leg alle gekleurde chips in een cirkel rondom de pijl. Geef iedere kleur een actie, zoals springen, squatten of hinkelen. Draai aan de pijl en doe allemaal de bijhorende actie. Eén speler draait intussen aan de pijl. Blijf de actie doen, totdat de pijl op een andere kleur stopt en laat dan iemand anders de pijl draaien.

• Spel 5: Leg alle genummerde chips in een cirkel rondom de pijl. De eerste speler verzint een actie, bijvoorbeeld jumping jacks. De speler draait de pijl en het cijfer waar de pijl stopt, is het aantal keer dat iedereen de actie moet doen. Wissel steeds van speler die de actie mag verzinnen.

• Spel 6: Leg alle genummerde chips in een cirkel rondom de pijl. Draai aan de pijl en tel samen als team de getallen bij elkaar op totdat je bij de 100 bent.

• Spel 7: Leg alle genummerde chips in een cirkel rondom de pijl. Alle spelers schrijven 5 nummers tussen de 1 en 24 op een papiertje. Als dat nummer wordt gedraaid, mag je het wegstrepen. De winnaar is degene die als eerste alle nummers heeft weggestreept.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4690575
Afmeting artikel: 35 x 9 x 4 cm
Afmeting verpakking: 37 x 10 x 4,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 8717775444466
Speluitleg: Download
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van BS Toys:
Spelduur: 10
Aantal spelers: 2-24
Materiaal: hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'BS Toys De Buiten Pijl Hout - Kinderspel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.