Small Foot - Houten Kerstkribbe Speelset

Afmeting artikel: 22 x 18 x 10 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met deze uitgebreide, kindvriendelijke speelset van hout breng je het kerstverhaal in de kinderkamer tot leven! De liefdevol vormgegeven speelset met veel zichtbaar houtmateriaal en een natuurlijke kleurstelling is bij uitstek geschikt als eigentijdse maar toch traditionele kerstdecoratie! Door het naspelen en vertellen van het kerstverhaal met de glad aanvoelende beeldjes komen mensen van alle leeftijden op een leuke manier in de kerststemming. De beeldjes zijn bij uitstek geschikt voor kleine kinderhandjes!

Houten kerststal voor kinderen
Wat is Kerstmis zonder een kerststal? Deze complete kerstkribbeset bestaat uit twee bomen die in elkaar gezet kunnen worden, een houten stal met insteekbare ster en voerbak, drie kamelen, een ezel, een os en twee schapen. De set beeldjes bevat een herder, drie koningen, een engel, Maria, Jozef en baby Jezus, die tijdens het spelen uit zijn kribbe kan worden gehaald. Alle beeldjes hebben hoofden van massief hout! De driedimensionaal ontworpen stukken bieden een stevige basis voor echt speelplezier. En dat is praktisch: met het inschuifbare montagesysteem kunnen de bomen ruimtebesparend worden opgeborgen tot de volgende kerst.

Adviesleeftijd: 3+
Afmetingen: 11 x 22 x 18 centimeter
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5410380
Afmeting artikel: 22 x 18 x 10 cm
Afmeting verpakking: 24 x 19 x 14 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4020972123565
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Kerst:
Merk: Small Foot
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Small Foot - Houten Kerstkribbe Speelset'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.