Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Opblaasboten

Beoordeling 4.4 / 5 door 38 klanten 5 1
Bekijk alle opblaasboten voor kinderen om lekker mee op het water te dobberen. Laat je voortduwen of vaar je eigen rondje met een peddel; met jouw eigen opblaas rubberboot ben je klaar voor heerlijke wateravonturen.
Lees meer
2 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
14,99
OK

Verschillende soorten opblaasboten

Bij Lobbes kun je al opblaasbootjes bestellen voor kinderen vanaf 1 jaar. Natuurlijk maak je dan ook gebruik van leuke zwembandjes om veilig in het water te kunnen spelen. Of vul het bootje zelf eens met water om er een klein opblaasbadje van te maken.
Er zijn zelfs bootjes verkrijgbaar met een doorzichtige bodem. Zo kun je, zonder je hoofd onder water te steken, toch onder water kijken!

Opblaasboten van jouw favoriete helden

Een opblaasbootje met een mooie afbeelding van jouw superheld, wie wilt dat nu niet! De Bestway Opblaasbare Kinderboot Spiderman heeft een toffe afbeelding van superheld Spiderman. Dat is tof! Voel je als een superheld in zo’n stoere opblaasboot.

Accessoires voor jouw opblaasboot

Op Lobbes zijn opblaasboten verkrijgbaar inclusief accessoires zoals roeispanen. Mocht je een gaatje in jouw opblaasboot hebben dan kun je dit gaatje dichtplakken met de Intex Reparatie Patches. In een verpakking zitten 6 reparatie patches, genoeg om heel wat gaatjes mee dicht te maken.

Lees meer