EXIT Lotus Classic trampoline ø253cm - zwart

Afmeting artikel: Ø 278 x 258 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De EXIT Lotus Classic trampoline is een ronde trampoline met een beschermrand en een veiligheidsnet. Dankzij de unieke L-vormige poten valt de EXIT Lotus Classic trampoline op tussen andere trampolines op poten. Zowel in vormgeving als in stabiliteit: de L-poten maken het Lotus-frame super stabiel en verminderen de kans op kantelen tijdens het maken van de hoogste sprongen.

De EXIT Lotus Classic trampoline wordt geleverd met een veiligheidsnet met overlappende ingang. Deze kindvriendelijke ingang sluit automatisch zodat het veiligheidsnet niet ongemerkt open blijft staan. De palen van het veiligheidsnet zijn voorzien van schuim. En zoals andere EXIT trampolines is ook de Lotus Classic trampoline voorzien van het EXIT Foot Protection System (FPS). Dit net tussen het springdoek en de beschermrand voorkomt dat kinderen met hun voeten tussen de springveren komen.

Het stijlvolle uiterlijk van de Lotus Classic trampoline gaat verder dan de vorm van het frame: met een glasvezelring wordt het veiligheidsnet in vorm gehouden zodat deze mooi strakgespannen staat. De trampoline heeft dubbel conische veren, die zorgen voor een soepele sprong. Daarnaast is de beschermrand van deze trampoline voorzien van een beschermende, waterafstotende pvc-toplaag. Het trampolineframe is gegalvaniseerd en gepoedercoat, waardoor krassen en roest geen kans maken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1080531
Afmeting artikel: Ø 278 x 258 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 8720289694487
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Montagetijd: 120 minuten
Veiligheidsnet hoogte: 180 cm
Dikte rand: 20 mm
Breedte rand: 30.5 cm
Maximaal getest gewicht: 400 kg
Aantal veren: 54
Aantal poten: 6
Framehoogte: 78 cm
Maximaal gebruiksgewicht: 80 kg
Afwerking: Gegalvaniseerd en gepoedercoat
Montage vereist: Ja
Weerbestendig: Ja
Frame materiaal: Metaal
Grondankers: Nee
Keurmerk: TÜV, CE, GS, EN 71
Kleur: Zwart
Diameter springoppervlak: ø 201 cm
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.