EXIT Lotus Premium trampoline ø427cm - groen

Afmeting artikel: Ø 450 x 270 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De EXIT Lotus Premium trampoline is een ronde trampoline met een beschermrand en een Premium veiligheidsnet. Dankzij de unieke L-vormige poten valt de EXIT Lotus Premium trampoline op tussen andere trampolines op poten. Zowel in vormgeving als in stabiliteit: de L-poten maken het Lotus-frame super stabiel en verminderen de kans op kantelen tijdens het maken van de hoogste sprongen.

De EXIT Lotus Premium trampoline wordt geleverd met een Premium veiligheidsnet met overlappende ingang. Deze kindvriendelijke ingang sluit automatisch zodat het veiligheidsnet niet ongemerkt open blijft staan. De palen van het Premium veiligheidsnet zijn voorzien van hoogwaardig XPE schuim. En zoals andere EXIT trampolines is ook de Lotus Premium trampoline voorzien van het EXIT Foot Protection System (FPS). Dit net tussen het springdoek en de beschermrand voorkomt dat kinderen met hun voeten tussen de springveren komen.

Het Premium veiligheidsnet van de EXIT Lotus Premium trampoline heeft twee glasvezelringen en extra dikke palen waardoor het net super strakgespannen en zeer stabiel is. De dubbel conische veren van maar liefst 21,6 cm lang zorgen bij ervaren springers en oudere kinderen voor de perfecte sprong en een zachte landing. Ook heeft de trampoline een extra dikke beschermrand met een waterafstotende pvc-toplaag. Tot slot is het trampolineframe gegalvaniseerd en gepoedercoat, waardoor krassen en roest geen kans maken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1080508
Afmeting artikel: Ø 450 x 270 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 8720289694258
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Maximaal gebruiksgewicht: 130 kg
Montagetijd: 150 minuten
Veiligheidsnet hoogte: 180 cm
Dikte rand: 30 mm
Breedte rand: 35 cm
Maximaal getest gewicht: 650 kg
Aantal poten: 8
Framehoogte: 90 cm
Aantal veren: 96
Afwerking: Gegalvaniseerd en gepoedercoat
Kleur: Groen
Weerbestendig: Ja
Montage vereist: Ja
Frame materiaal: Metaal
Grondankers: Nee
Keurmerk: TÜV, CE, GS, EN 71
Diameter springoppervlak: ø 367 cm
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.