Small Foot - Houten XXL Vergrootglas Discover

Afmeting artikel: 21 x 12 x 1,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
14, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Ontdek de wereld met nieuwsgierigheid - Gemaakt eenvoudig met de ontdekkingsvergrootglas speciaal ontworpen voor buitenavonturen! Dit robuuste, oversized vergrootglas voor buiten, gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout, heeft functies die verder gaan dan alleen de driedubbele vergrotingskracht, zodat kinderen spannende waarnemingen in de natuur kunnen doen, of ze nu in de tuin zijn, in het park, of op ontdekkingsreis in de natuur. De handgreep van het vergrootglas kan met de hand worden vastgehouden, zodat kleinere kinderen het gemakkelijker kunnen vasthouden. Het kindervergrootglas heeft ook een handige elastische band waarmee het aan een tailleband kan worden bevestigd of om de pols kan worden gedragen, zodat jonge natuuronderzoekers altijd hun vergrootglas bij de hand hebben.

Het XXL-vergrootglas maakt een geweldige visuele indruk met zijn afgeronde randen, hoogwaardige fabricage en aantrekkelijk ontwerp in aardetinten met veel zichtbaar houtmateriaal. Met zijn vergrotingsfunctie stelt dit ontdekkersvergrootglas kinderen in staat de wereld op een geheel nieuwe manier te zien. Of het nu gaat om kleine insecten, fascinerende planten of spannende rotsformaties - met dit onderzoekersvergrootglas kun je visuele inspecties uitvoeren van spannende details en kleine geheimen onthullen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5410853
Afmeting artikel: 21 x 12 x 1,5 cm
Afmeting verpakking: 21,8 x 13 x 2,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 4020972124357
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Small Foot:
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Small Foot - Houten XXL Vergrootglas Discover'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.