Janod - Boogschutter

Afmeting artikel: 88,5 x 7 x 3 cm
Omschrijving
Recht in de roos! Je wordt een echt boogschietkampioen! Om te trainen kan je deze boogschietset voor kinderen gebruiken, bestaande uit een houten boog, 3 pijlen met een schuimrubberen punt (voor extra veiligheid) en 4 kartonnen doelwitten.

Speelgoedboog met doelwitten
Robin Hood kan maar beter oppassen, er is concurrentie onderweg! Vul je pijlkoker met de houten pijlen en schuimtips (zodat je jezelf niet bezeert) en hang de kartonnen doelen op. Je hoeft alleen maar te schieten met je mooie houten boog om het midden van het doel te raken en je precisie te oefenen! De afstand en hoogte is voor elke boogschutter eenvoudig aan te passen. De pijlen berg je netjes op in de mooie stoffen koker voorzien van een schouderriem. Deze boogschutter speelgoedset is geschikt voor zowel binnen als buiten. Train je behendigheid, motoriek en concentratie en word de volgende Robin Hood!

Deze kleurrijke boogschietset voor kinderen bestaat uit een beukenhouten boog, 3 pijlen, een stoffen pijlkoker met schouderband en 4 kartonnen doelen met koorden. Gemaakt van FSC®-gecertificeerd en ander gecontroleerd materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3650423
Afmeting artikel: 88,5 x 7 x 3 cm
Afmeting verpakking: 33 x 20 x 15 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 3700217331726
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.