LEGO DUPLO 10986 Familiehuis op Wielen

Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 11,8 cm
25 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Ga samen met je nieuwsgierige peuter op avontuur met het LEGO DUPLO Stad Familiehuis op wielen (10986). Met dit veelzijdige speelgoed kunnen peuters vanaf 2 jaar urenlang fantasierijk spelen. Help je kleine bouwer met het maken van een schattig LEGO DUPLO huis dat aan de speelgoedauto kan worden bevestigd. Vervolgens kunnen ze het huis vastmaken en vertrekken naar de volgende bestemming. Wie weet welke nieuwe en interessante mensen ze zullen ontmoeten!Dit leuke en leerzame peuterspeelgoed beschikt over alle ingrediënten om het leven van een gezin onderweg na te spelen. Bij de LEGO DUPLO kampeerset zijn 2 figuren inbegrepen die allebei in de auto passen. Ze beleven gezellige vakantiemomenten wanneer ze samen rond het kampvuur zitten om verhalen te vertellen en warme chocolademelk te drinken.Met educatief LEGO DUPLO speelgoed krijgen beginnende bouwers alle ruimte om zichzelf te uiten en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Deze veelzijdige set met peutervriendelijke DUPLO stenen is een fantastisch verjaardagscadeau of een leuk kleinigheidje voor peuters die dol zijn op auto's en huizen bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023695
Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 11,8 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 5702017417011
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lego Duplo:
Aantal onderdelen: 31 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'LEGO DUPLO 10986 Familiehuis op Wielen'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.