Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Purse Pets

De perfecte handtas bestaat niet? Toch wel! Het is meer dan een handtas, meer dan een huisdier, het is een Purse Pet! Breng al jouw looks tot leven, met deze tasjes! De tasjes hebben het uiterlijk en de gezichtjes van een schattig dier, zoals een puppy, eenhoorn, konijn, alpaca of nog zo veel meer! De oogjes kunnen echt knipperen, wat dit modeitem tot leven wekt! Zo'n bijzondere tas heb je nog nooit gezien!
Lees meer
Purse Pets
3 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
28,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
28,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
32,99
OK

Interactieve Purse Pets

De fluffy Purse Pets zijn niet zomaar gewone handtasjes. Purse Pets zijn echte dierenvriendjes én interactief: ze reageren op jouw aanraking, knipperen met hun grote ogen én kunnen met wel 30 verschillende geluiden op je reageren! Geef jouw favoriete Purse Pet bijvoorbeeld een heerlijke knuffel en ze reageert met de schattigste geluiden. De zachte gewatteerde stof waar ze van is gemaakt, is heerlijk om aan te raken.

Purse Pet Stijlmeter

Elke Purse Pet is voorzien van een eigen stijlmeter. Zo kan ze je laten weten hoe flitsend jouw outfit is! Trek je favoriete kleren aan, vraag je Purse Pet wat ze denkt en tik voor een antwoord op haar zachte voorhoofd. Hoor het applaus voor jouw outfit! Hoe harder het applaus, hoe beter je kleding geslaagd is. En ze is altijd eerlijk en enthousiast. Zo laat je jouw Purse Pet elke dag meedenken met jouw kledingkeuze, als een echte vriendin.

Op de catwalk met Purse Pets

Leer lopen als een echt model met de muziek die Purse Pets voor je afspelen. De muziek is geïnspireerd op echte modeshows, zodat je goed kunt oefenen en het net lijkt of je op de catwalk van een grote modeshow mee loopt! Zet de muziek aan en begin met lopen. Als de muziek stopt, poseer je als een fotomodel, klaar voor de camera! Jouw favoriete interactieve Purse Pet maakt er een bijzondere show van!

Lees meer