Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Super Dough

Beoordeling 4.3 / 5 door 75 klanten 5 1
Deze speciale klei van Paulinda voelt superzacht en elastisch aan, is bijzonder lichtgewicht en ook nog eens gluten- en allergenenarm. De kleurvaste klei droogt aan de lucht, zodat je je kunstwerkje kunt bewaren. Maar Super Dough Klei die per ongeluk is uitgehard, krijg je altijd weer zacht door de klei met wat waterdruppels te bevochtigen en een nachtje in een afgesloten bakje te bewaren! Je hoeft nooit meer oude klei weg te gooien.
Lees meer
Paulinda Super Dough
4 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
3,99 3,25
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
3,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
2,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
3,99
OK

Super Dough Klei

De klei van Super Dough wordt in mooie, heldere kleuren gemaakt, is prachtig mengbaar en op waterbasis. Geen vreemde chemicaliën, maar volledig gluten- en allergenenarm. Doordat de klei op waterbasis is gemaakt, is de uitgedroogde klei met een paar druppels water weer zacht te maken. Maar wil je het klei werkstuk bewaren, dan laat je het uitdrogen aan de lucht. Ook is de klei, zowel op de zachte als uitgeharde variant, overschilderbaar, zodat je het kleifiguurtje helemaal af kunt maken!

Glow in the Dark Super Dough

Heb je de kleine insecten al gezien in hun glazen potjes? Deze maak je met de Insecten knutselset van Super Dough, compleet met glow in the dark klei en alle andere kleuren die je nodig hebt voor jouw favoriete beestje. En als je 'savonds het licht uit doet in je kamer, dan geven de Glow in the Dark diertjes nog steeds licht!

Lees meer