Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Fimo Boetseerklei

Fimo is ovenhardende boetseerklei waar je prachtige gedetailleerde ontwerpjes mee kunt maken. Door de klei na het bewerken af te bakken, behoudt het zijn vorm en wordt het hard zodat je het kunt bewaren! De kleurrijke FIMO boetseerklei is nog steeds heel populair bij jong en oud!
Lees meer
Fimo Boetseerklei
24 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
Je bestelling snel in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd.
 
Verwacht: 04-07-2024
22,99
 
Verwacht: 04-07-2024
3,99

Fimo Pottenbakkersklei

Voor de echte pottenbakkers klinkt het woord ‘Boetseerklei’ bekend in de oren, ook wel ‘Pottenbakkersklei’ of 'Ovenklei' genoemd. Deze klei kun je gebruiken om een voorwerp te maken dat van hard materiaal moet zijn, bijvoorbeeld een sieradenpotje. Pottenbakkersklei is tegenwoordig in allerlei soorten en kleuren te vinden. Fimo is een ovenhardende boetseerklei. Niet vaatwasserbestendig na bakken.

Ingrediënten Fimo klei

De ovenhardende boetseerklei van Fimo bestaat uit drie ingrediënten: kunststofpoeder (pvc), weekmakers en additieven. De weekmakers bevatten geen ftalaten, daarmee wordt voldaan aan de voorschriften van volksgezondheid. De warme oven zorgt ervoor dat de kuntstofpoeder indikt zodat er een harde structuur ontstaat na afkoelen. Een temperatuur van 110 graden is ideaal, 130 graden is het maximum. De klei mag meerdere keren in de oven.

Stevige klei van Fimo

Ben jij een echte kunstenaar in spe? Dan is Fimo klei ideaal om je vaardigheden te oefenen. De klei van Fimo is steviger dan een normale klei. Daardoor is het beter te vormen zonder dat het uit elkaar valt. Zo kun je er makkelijker kleine vormen mee boetseren door de stevigheid. Met alle vrolijke kleuren van Fimo, kun je er de mooiste creaties mee kneden! Na het bakken is het mogelijk om te schuren en te polijsten.

Lees meer