Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Clementoni Education

Beoordeling 4.5 / 5 door 43 klanten 5 1
Clementoni heeft in haar assortiment ook spellen waarmee jonge kinderen vanaf 2 jaar op een speelse wijze kennis maken met het alfabet, de cijfers en tegenstellingen. Ook leren kinderen door het spelen van de spellen hoe ze moeten lezen, schrijven en klokkijken. De spelend leren spellen van Clementoni zijn een goede voorbereiding voor de kleuterschool.
Lees meer
38 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
De grootste collectie speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes!
Al ruim 30 jaar het mooiste speelgoed voor particulieren, scholen en bedrijven.
 
Nu leverbaar
6,49
OK
 
Nu leverbaar
6,49
OK
Uitstekend beoordeeld Beoordeling:9,2
Meer dan 35.000 klanten beoordelen ons via Trusted Shops met gemiddeld een 4,7/5.0
 
Nu leverbaar
4,99
OK
 
Nu leverbaar
4,99
OK
Bestel nu en betaal na ontvangst van je bestelling
Naast iDEAL, Bancontact en PayPal kun je ook kiezen voor betaling achteraf!
 
5,49
Uitverkocht
 
Nu leverbaar
36,99
OK
 
Verwacht
9,99
 
Verwacht: 02-07-2024
4,99

Spelend Leren Wereldbol

De interactieve wereldbol van Clementoni is een speciale wereldbol waarmee je meer dan 13 verschillende soorten informatie en wetenswaardigheden van alle landen over de hele wereld kunt ontdekken door de punt van de optische pen naar het oppervlak van de wereldbol te brengen. Maak het nog leuker met de Quiz module, test je kennis en ontdek onze interessante planeet!

Spelend leren met de Montessori Methode

In het assortiment van Clementoni vind je ook spellen volgens de Montessori Methode. Op het Montessori onderwijs worden kinderen gestimuleerd om ‘alles zelf te leren en te doen’ met behulp van diverse speciale leermaterialen. Zo leer je bijvoorbeeld met Clementoni Montessori – De Cijfers door middel van fiches en kaartjes. Kinderen leren zelfs de even en oneven getallen. Verder zijn er Montessori spellen die gaan over Vormen & Rijgen, Dieren en Woordenschat.

Spelend leren met De Interactieve Pen

Clementoni heeft ook spellen die werken met een interactieve pen, bijvoorbeeld Clementoni Spelend Leren – De Interactieve Pen, 1000 Quiz. Dit spel bestaat uit 1000 vragen, geef het goede antwoord met de Interactieve Pen. Wanneer je het juiste antwoord hebt gegeven licht de pen op en maakt die geluid. Interactie maakt het leren een stuk leuker!

Lees meer