Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Wees de superheld in jouw eigen stripverhaal!

29 maart 2019
Je kent ze wel de superhelden uit stripverhalen, films en televisieseries: Batman, Superman, Spiderman, The Avengers en Wonder Woman zijn allemaal helden met superkrachten. Ze zien er in het dagelijkse leven uit als gewone mensen, maar hebben een geheime identiteit en een sterke wil om de wereld beter te maken en andere mensen te helpen!
Lees meer

Superhelden hebben naast bovenstaande kenmerken nog vele andere bijzondere eigenschappen die hen onderscheiden van gewone mensen:

  • Ze hebben een unieke superkracht. Soms zijn ze heel erg sterk, slim of juist heel sportief. 
  • Superhelden zijn bereidt om hun leven op het spel te zetten zonder er iets voor terug te vragen
  • Ze willen dat het goede overheerst en het kwade wordt uitgeschakeld
  • Superhelden hebben een vast wapen en een geheim hoofdkwartier
  • Ze hebben aartsvijanden en een vaste ondersteunende groep van mensen zoals familie en vrienden
  • En het allerbelangrijkst: Superhelden hebben een kenmerkend kostuum en een onderliggend motief dat hun kostuum, naam en persoonlijke eigenschappen onderstreept. Zo is Batman bijvoorbeeld gebaseerd op een vleermuis, in het Engels heet een vleermuis een ‘Bat’. De wapens en voertuigen van Batman hebben dan ook allemaal het woord ‘Bat’ in de naam, zoals de ‘Bat-mobile’ (de auto van Batman)

Alle superhelden verzamelen! Om de lancering van de nieuwe Lobbes voorjaarscatalogus, die geheel in de stijl van superhelden is, te vieren zijn wij op zoek naar echte superhelden.

Voldoe jij aan de beschrijving van een superheld? Heb jij een eigen superkracht? Zoals supergoed kunnen voetballen, heel snel sommen kunnen uitrekenen of kun je heel snel vliegen? Laat dat dan zien in jouw eigen superhelden stripverhaal! Download en print gauw onderstaande A-4, pak je tekenspullen erbij en laat je fantasie en superkrachten de vrije loop gaan. Wees de held in jouw verhaal!

Het leukste superhelden speelgoed vind je op Lobbes.nl!