Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Top 5 Carnavalskostuums

20 februari 2019
Dol op feest, verkleden en dansen? Dan heb je geluk! Het is bijna Carnaval, het feest waarbij iedereen zijn verstand op nul zet en lekker los gaat! Vier je mee? Om de keuze voor een kostuum wat makkelijker te maken, hebben we een top 5 carnavalskostuums gemaakt. Word deze carnaval een vrolijke flamingo, stoere ridder, maffe pinguïn, kleurrijke eenhoorn of coole piraat!
Lees meer

1. Stoere Ridder

Afbeelding voor

Ga komende carnaval het gevecht aan met superhelden, piraten en andere ridders! Jouw tegenstanders krijgen geen kans. Jij bent tegen alles en iedereen opgewassen met jouw Ridder Verkleedset. Je hebt dan jouw eigen helm, harnas, schild en zwaard. Waarschuw iedereen maar vast, want jij komt als onverwoestbare ridder weer tevoorschijn!

2. Vrolijke Flamingo

Afbeelding voor

Doe jij niks liever dan rondjes draaien terwijl jouw rokje rondzwaait en is roze jouw lievelingskleur? Dan is deze Verkleedset Flamingo het perfecte carnavalskostuum voor jou! Het roze pakje heeft een schitterende drie laagse tutu. Als je de superzachte capuchon op je hoofd zet, ben je niet alleen ballerina, maar ook een vrolijke flamingo! Het verkleedjurkje is verkrijgbaar in twee maten: voor kinderen van 3-4 jaar en 4-6 jaar. 

3. Maffe Pinguïn

Afbeelding voor

Lekker gek doen! Waggel deze carnaval rond in het Kinderkostuum Pinguïn Pluche. Trek de onesie aan, zet de capuchon met snavel op je hoofd en huppel rond terwijl je met je vleugels wappert. Het maffe pinguïn verkleedpak is geschikt voor kinderen tot 1.40 meter. Volwassenen hebben geluk: er is ook een Volwassenkostuum Pinguïn Pluche! Liever een ander dier? Bekijk dan ook eens het Kinderkostuum Koe Pluche en Kinderkostuum Ezel Pluche (ook beide verkrijgbaar in volwassen maat!).

4. Kleurrijke Eenhoorn

Afbeelding voor

Voel je tijdens de komende Carnaval voor even een magische eenhoorn! Van deze Verkleedset Regenboog Eenhoorn word je hartstikke blij! Niet alleen de vijf laagse tutu heeft alle kleuren van de regenboog, ook de arm- en beenwarmers hebben dat! Met de haarband met roze oortjes en een zilveren unicornhoorn op je hoofd ben je op en top eenhoorn! En wie wil dat nou niet! Dit betoverende carnavalskostuum is verkrijgbaar in twee maten: voor kinderen van 3-4 jaar en 4-6 jaar. Ben je ouder? Check dan onze Verkleedset Eenhoorn Zipster voor kinderen van 8-10 jaar!

Wel als eenhoorn verkleed maar je wil niet een heel kostuum aan? Kijk dan eens naar de Eenhoorn Cape! Deze vrolijke cape heb je snel aan en je doet 'm gemakkelijk weer af. 

Afbeelding voor

5. Coole Piraat

Afbeelding voor

Geen Top 5 Carnavalskostuumlijst zonder piratenkostuum. De Piraat is en blijft populair! Ben jij ook zo'n fan van piraten? Dan is de Verkleedset Piraat echt iets voor jou! Het pak bestaat uit een shirt, broek en hoofdband. Schip Ahoy, alle hens aan dek en varen (of vieren!) in je spiksplinternieuwe piratenpak! Dit kostuum is verkrijgbaar in de maten S en M. Maak het helemaal compleet met een stoer Piratenzwaard.

Voor alle carnavalskostuums, pruiken, schmink en andere benodigdheden kijk je in de Carnavalscategorie. Laat je inspireren en maak er een groot feest van!

Zelf aan de slag voor jouw carnavalskostuum?

Afbeelding voor

In plaats van een heel verkleedkostuum aan te schaffen, kun je ook zelf aan de slag gaan! Knutsel zelf een verkleedpak in elkaar met oude kleding, lakens, vuilniszakken, dozen en wat er maar in je hoofd opkomt! Kijk om je heen, wees creatief, niks is gek genoeg voor Carnaval! Hierboven staat een voorbeeldje van een dozenkostuum om je op ideeën te brengen.