Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Top 10 Best verkochte kinderboeken van 2018

28 december 2018
Lekker op de bank of in bed een boek lezen. Iets dat veel kinderen graag doen en het is nog leerzaam ook! Dat kinderen van lezen houden, is bij Lobbes te zien aan het grote aantal boeken dat er ieder jaar wordt verkocht. Ook dit jaar verstuurden wij weer vele kinderboeken via de post! Hieronder staan onze best verkochte kinderboeken van 2018. Doe ermee wat je wilt. Koop ze voor je kinderen als nieuwjaarscadeau, onthoud ze om als verjaardagscadeau te geven of… lees deze blog gewoon, omdat je nieuwsgierig bent naar de best verkochte kinderboeken van 2018!
Lekker op de bank of in bed een boek lezen. Iets dat veel kinderen graag doen en het is nog leerzaam ook! Dat kinderen van lezen houden, is bij Lobbes te zien aan het grote aantal boeken dat er ieder jaar wordt verkocht. Ook dit jaar verstuurden wij weer vele kinderboeken via de post! Hieronder staan onze best verkochte kinderboeken van 2018. Doe ermee wat je wilt. Koop ze voor je kinderen als nieuwjaarscadeau, onthoud ze om als verjaardagscadeau te geven of… lees deze blog gewoon, omdat je nieuwsgierig bent naar de best verkochte kinderboeken van 2018!
label.learn.more
Top 10 Best verkochte kinderboeken van 2018

1. Unicorn Vriendenboek

En de winnaar is… het Vriendenboek Eenhoorn! Verrassend, want dit is geen leesboek, maar niet gek, want de unicorn is razend populair. Lobbes verkoopt heel veel Eenhoorn speelgoed! In dit Unicorn Vriendenboek verzamel je niet alleen de gegevens, leuke weetjes en foto’s van je vrienden en vriendinnen. Het boek ziet er ook supergaaf uit. Op de voorkant staat de mooiste eenhoorn der eenhoorns omringt door lekkernijen en met een fonkelende hoorn!

2. De Gorgels en het geheim van de Gletsjer (Jochem Myjer)

Wie kent de Gorgels nog niet? Iedereen toch! In oktober van 2018 kwam het nieuwste boek van de razendpopulaire Gorgels, die je 's nachts beschermen tegen enge wezens, uit. Niet iedereen kan Gorgels zien. Ze zijn namelijk superklein en ook nog eens razendsnel. Melle heeft superogen en kan zijn Gorgel Bobba wel zien. In het boek 'De Gorgels en het geheim van de Gletsjer' gaat Melle met zijn familie in de Alpen logeren. Daar raakt zijn zusje Limoni haar Gorgel Belia kwijt. Melle, Bobba en Limoni gaan op zoek en belanden in een groot avontuur, waarin het spoor leidt naar de gletsjer, die langzaam wegsmelt... Daar ontmoeten ze allerlei wezens en worden ze geholpen door Katja, een echte bergenkenner. Vinden zij Belia terug?

3. De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen (Andy Griffiths)

In februari van dit jaar kwam het boek 'De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen' op de markt. Het is het 7e deel van de boekenreeks de waanzinnige boomhut, waarin Andy en Terry in elk deel 13 verdiepingen op hun speciale boomhut met zwembad, bowlingbaan, tank met reuzenhaaien en laboratorium bij hebben gebouwd. In dit boek maak je een reis in een onderzeebootbroodje, draai je rondjes in een superkrachtige draaikolk, hang je in een reuzenspinnenweb en beleef je nog veel meer spannende avonturen, die prachtig zijn afgebeeld in knotsgekke illustraties.

4. De reuzenperzik (Roald Dahl)

Het boek van de bekende schrijver Roald Dahl, De reuzenperzik, kwam uit in juni 2018. Het verhaal gaat over James, een jongen die bij zijn twee tantes woont, die erg onaardig zijn. Van een oud mannetje krijgt James een zakje toverkracht. Als hij het per ongeluk laat vallen voor de kale perzikboom, groeit er een gigantische perzik aan de boom. De reuzenperzik is zo groot als een huis, dus James kan erin kruipen. In de perzik beleeft James allerlei gekke avonturen met zijn nieuwe dierenvrienden.

5. Dagboek van een Muts – Liefdeskriebels (Rachel Renée Russell)

In september 2018 kwam Dagboek van een muts – Liefdeskriebels uit. Dit is het 12e deel van de meidenserie Dagboek van een muts, waarin Nikki Maxwell de hoofdrol speelt als blunderkoningin. Aan het einde van het schooljaar komt er een nieuwe jongen bij Nikki in de klas. Ze is op slag smoorverliefd, maar dat komt haar niet goed uit, want ze heeft al verkering met hottie Brandon. Aardsvijand Mackenzie gaat zich ermee bemoeien. Ze probeert Nikki en Brandon uit elkaar te krijgen. Gaat het haar lukken?

6. Het leven van een Loser – Wegwezen (Jeff Kinney)

Het boek Het leven van een Loser – Wegwezen is het 12e deel van de serie Het leven van een Loser, die gaat over Bram die zichzelf perfect vindt, terwijl dat helemaal niet zo is. Het boek kwam uit in juni 2018. De familie Botermans gaat op vakantie naar een tropisch eiland, maar alles loopt mis bij Bram en zijn familie: een slechte vlucht, een vakantiepark vol met grote spinnen en zelfs de zon is anders dan verwacht. Hoe loopt deze vakantie af?

7. Boer Boris en de Olifant (Ted van Lieshout & Philip Hopman)

Boer Boris is een serie boeken, die geschikt is als voorleesboek voor de allerkleinsten: het is geschreven in rijmvorm en voorzien van prachtige illustraties. In dit 10e deel, Boer Boris en de Olifant, dat uitkwam in juli 2018, draait het om de vriendschap tussen mens en dier. Sam, de zus van Boer Boris, vindt een verdwaalde olifant en ze neemt hem mee naar de boerderij van haar broer. Wat gaan de olifant en Boer Boris allemaal beleven samen?

8. De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (Andy Griffiths)

Dit is het 1e deel van de serie de Waanzinnige boomhut, die bekend staat om zijn knotsgekke illustraties en waarin Andy en Terry in ieder nieuw deel 13 verdiepingen bovenop de waanzinnige boomhut bouwen. In De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen staat er een boomhut met een zwembad met reuzenhaaien, een bowlingbaan, een snoepjesmachine en een geheim laboratorium, waarin de twee jongens de wildste avonturen beleven, want in de boomhut kan alles! Het boek kwam al uit in 2013, maar wordt nog steeds goed verkocht.

9. Mijn Allereerste Zoekboek (Barbara Jelenkovich & Susanne Gernhauser)

Een prachtig platenboek voor de allerkleinsten, waarin ze op zoek gaan naar van alles en nog wat: Mijn Allereerste Zoekboek. In het boek staan platen uit het alledaagse leventje van het meisje Janne en haar gezin. Ze is thuis, gaat naar de kleuterschool, het park, de supermarkt, de dierentuin, het zwembad en de dokter. Bij de platen staat een verhaal en plaatjes van voorwerpen om op te zoeken. Superleuk voor peuters en kleuters.

10. Jonge Onderzoekers – Mijn Eerste Atlas (Brian Williams)

Een kennisboek en doeboek in een: Jonge Onderzoekers – Mijn eerste Atlas. Het boek staat vol met foto's, plattegronden van de wereld, continenten, landen, rivieren, bergketens en zeeën. Ook staat er veel tekst in de atlas, waardoor je nog meer van op kunt steken. Wat is het kleinste land ter wereld? Waar stroomt de langste rivier en waar staat de hoogste berg? Kom erachter met dit boek. In de atlas zit een wereld reuzenposter om op te hangen en om de bijgeleverde stickers op te plakken. Kortom een boek om heel veel van te leren!

De mooiste kinderboeken vind je op Lobbes.nl