Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Stimuleer lezen en geef een boek cadeau

8 februari 2019
Geef een boek cadeau vanaf vrijdag 8 februari: Kruistocht in Spijkerbroek voor maar 2,50 euro! Lezen is genieten en ontspannen! Even weg van de echte wereld en opgaan in een compleet andere wereld vol fantasie en avontuur. Dat wordt ieder kind gegund! Daarom is er de leesbevorderingscampagne 'Geef een boek cadeau' met dit jaar het boek 'Kruistocht in Spijkerbroek' voor slechts 2,50 euro. Vanaf vrijdag 8 februari te koop bij Lobbes!
Lees meer
Stimuleer lezen en geef een boek cadeau

Geef een boek cadeau

Alle kinderen tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur laten opgroeien. Dat is de missie van de leesvorderingscampagne 'Geef een boek cadeau'! Elk jaar wordt een jeugdboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar gemaakt. Geef je eigen kind, kleinkind, kinderen van school, kinderdagverblijf of gemeente een boek cadeau! Denk niet alleen aan de kinderen die al een boekenkast vol met boeken hebben, maar ook aan al die kinderen die het met minder moeten doen!

Kruistocht in Spijkerbroek voor slechts 2,50 euro

Koop vanaf vrijdag 8 februari Kruistocht in Spijkerbroek voor slechts 2,50 euro. Het boek verscheen voor het eerst in 1973 en is geschreven door Thea Beckman. De jeugdboekklassieker gaat over de 16-jarige Dolf die met behulp van een materie-transmitter teruggeflitst wordt naar het verleden. Hij wil naar de Middeleeuwen om daar deel te nemen aan een riddertoernooi, maar belandt door een foute berekening in het jaar 1212 in een Kinderkruistocht.

Nog meer boeken om lekker te lezen vind je op Lobbes.nl