Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Knutsel je eigen Vaderdagpakket

12 juni 2018
De 3e zondag van juni vieren we weer Vaderdag. Dat betekent dat papa een dag lang helemaal verwend mag worden! Alle winkels komen met leuke aanbiedingen voor de beste vaderdagcadeaus, maar niks is zo origineel als jouw zelf geknutselde cadeau. Hier lees je drie tips om jouw vader met een uniek cadeaupakket te verrassen! Dit pakket bestaat uit een persoonlijk postbakje, een persoonlijke mok en een zelfgevouwen overhemdkaart.
Lees meer
Afbeelding voor

Postbakje maken

Jouw vaderdagpakket staat straks misschien wel mooi te zijn op het bureau van je vader, dus wat is er handiger dan een postbak? Precies, niets. Daarom ga jij het mooiste postbakje maken.

Dit heb je nodig:

Afbeelding voor

Je neemt de houten postbak als basis en beschildert deze met gouden verf en nog een kleur naar keuze. In het voorbeeld hebben wij blauw gebruikt. Knip uit het foampapier een hart en plak daarop een foto van jou. Uit het foampapier knip je ook nog een bordje, daarop schilder je met gouden verf de naam van je vader of een andere persoonlijke boodschap.

Als ouder kun je er ook voor kiezen de losse delen voor te bereiden en je zoon of dochter het foampapier op te laten plakken. Voor oudere kinderen kan het juist leuk zijn om nog figuurtjes uit het foam te laten knippen, in het voorbeeld hebben we snorretjes, driehoekjes en een kartelrandje toegevoegd.

De grote elementen, zoals een kartelrand, kun je het beste met een lijmpistool bevestigen. Voor kleine kinderen is het een goed idee om foamstickers te gebruiken, ook glitter- en/of diamantstickers maken de postbak tot een waar pronkstuk!

Afbeelding voor

Vaderdagkaart knutselen

Wat heb je nodig?

 

Hoe je deze grappige vaderdagkaart precies knutselt, kun je zien in de video hieronder:

Afbeelding voor

Persoonlijke mok

Om het pakket compleet te maken, verwen jij je vader met een persoonlijke koffiemok! Schrijf er een lieve tekst op of maak een mooie tekening met speciale porceleinstiften. Handige tip: spuit er een klein beetje haarlak overheen, dan blijft de boodschap (of tekening) beter bewaard! Ook leuk: een krijtbordmok beschrijven met jouw eigen persoonlijke boodschap. Deze is vervolgens steeds weer opnieuw te beschrijven.

Verwen jouw vader maar goed!