Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Dit is het populairste speelgoed van 2018

21 december 2018
In 2018 zijn er weer heel veel Lobbesdozen vol met speelgoed verzonden! Knutselspeelgoed, buitenspeelgoed en uitdeelcadeautjes waren erg in trek dit jaar. Wat waren, over het hele jaar bekeken, de meest gezochte speelgoedartikelen? In deze blog vind je al het populairste speelgoed op een rij: een Top 5 Knutselen, Top 5 Uitdeelcadeautjes en een Top 5 Buitenspeelgoed! En als bonus... een Top 5 met de populairste cadeaus!
Lees meer
Dit is het populairste speelgoed van 2018
Afbeelding voor

Top 5 Knutselen

 • 1. Kleurboekje met stickers

Kleuren en stickers plakken. Altijd goed! Dat blijkt, want ons Kleurboekje met stickers is het bestverkochte knutselspeelgoed van 2018. Het boekje heeft 16 kleurplaten, 2 stickervellen en een handig handvat om het kleurboekje overal mee naartoe te nemen!

 • 2. Katoenen draagtasje

Ontzettend handig: een katoenen draagtasje! Wat is er nou leuker dan een knutsel, die ook nog eens heel bruikbaar is! Dit katoenen draagtasje, dat dit jaar heel veel werd verkocht, kunnen kinderen versieren met textielstiften of verf. Een superleuke activiteit voor een kinderfeestje! Aan het einde van het feestje vul je de katoenen tasjes met iets lekkers en een uitdeelcadeautje

 • 3. Weird Science – Maak je eigen Nagellak

Gelakte nageltjes in een favoriete kleur met glitters! Hiermee voelt een kind zich apetrots en supermooi! Zeker als het kind deze nagellak zelf heeft gemaakt met de Weird Science – Maak je eigen Nagellak! Lekker knutselen en experimenteren met een maatbeker, trechter, spatel, nagellakvloeistof en glitters. Dat doen kinderen graag: dit product is de nummer 3 van de Top 5 Knutselen!

 • 4. Hama Strijkkralenset Maxi in Doos

Spelen met strijkkralen. Een feest voor ieder kind, want je bent er niet alleen lekker mee aan het knutselen, je maakt er ook een leuk blijvend werkje mee! De Hama Strijkkralenset Maxi in Doos is de best verkochte strijkkralenset van 2018. Van de set maken jonge kinderen een vrolijk rondje, dat je cadeau kunt geven aan bijvoorbeeld opa of oma om het te gebruiken als onderzetter of kerstbal.

 • 5. Kleiset in Luxe Opbergkoffer

Klei, speelgoed van alle tijden. Het blijft leuk voor kinderen om te spelen met dit knutselspeelgoed waarmee je allerlei 3D creaties kunt maken. De populairste onder deze megabekende knutselsets is de Kleiset in Luxe Opbergkoffer, die bestaat uit 7 kleuren klei, een roller en 7 vormpjes, die garant staan voor uren knutselplezier!

Afbeelding voor

Top 5 Uitdeelcadeautjes

 • 1. Klaparmband Eenhoorn

Lobbes is dé specialist in eenhoorn producten! Het kan dan ook niet anders dan dat er in deze top lijst van producten een unicorn artikel staat. De Klaparmband Eenhoorn is het best verkochte uitdeelcadeautje van 2018! Op de armband staan 5 betoverende witte unicorns met regenboogmanen. Sla ermee op je arm en zie hoe het prachtsieraad zich om je arm klapt, zodat je er de hele dag mee kunt spelen en pronken!

 • 2. Ztringz Regenboog

Een oude bekende in een modern jasje: de Ztringz Regenboog! Dit artikel was een grote hype in 2018! Vele kinderen maakten dit jaar vrolijke creaties van het speeltouw, zoals parachutes, sterren en kop en schotels. Ook moeders (en vaders) konden het niet laten om het speelgoed in handen te nemen om te zien of ze de figuren uit hun jeugd nog konden maken! De Ztrings, hij blijft leuk! Niet gek dat dit product de nummer 2 positie van onze uitdeelcadeautjes heeft bereikt!

 • 3. Foam Vliegtuigje

Zelf in elkaar zetten en er daarna vol energie mee spelen. Dat doen kinderen naar hartenlust met ons Foam Vliegtuigje. Dit jaar is dit speelgoedvliegtuigje vele keren naar allerlei adressen verzonden. Vaak in grotere hoeveelheden. Dan werd het artikel bij een traktatie of na een kinderfeestje uitgedeeld. Er zijn vast en zeker heel wat vliegwedstrijdjes gehouden in het afgelopen jaar!

 • 4. Potlood met tafels

Niet om te spieken hoor! Of stiekem toch wel... het Potlood met tafels. Een super leuk idee om alle tafels van 10 op een potlood te noteren! Zo kan elk kind lekker afkijken tijdens een tafeltoets? Of weten alle leraren allang dat dit populaire potlood op de markt is. Het zou best kunnen, want het potlood is in 2018 heel veel verkocht!

 • 5. Geheim logboek met geheimschrift pen

Super uniek: het Geheim logboek met geheimschrift pen! Niet zomaar een notitieboekje, maar eentje waarbij je onzichtbaar schrijft en alleen jij, met het speciale lichtje, de tekst terug kunt lezen. Als je het sleuteltje en het lampje goed verstopt ben je er zeker van dat al je geheimen bewaard blijven. Ook leuk om detective mee te spelen. Kortom een top idee, de nummer 5 van de Lobbes uitdeelcadeautjes!

Afbeelding voor

Top 5 Buitenspeelgoed

 • 1. Schepje

Zo eenvoudig kan een topproduct zijn; het Schepje staat op de nummer 1 positie van ons buitenspeelgoed! Simpel, maar toch ook sterk, dit schepje van kunststof. En oh zo onmisbaar in de zandbak en op het strand, want hoe kan een kind met zand spelen zonder een schepje? Dat gaat gewoon bijna niet! En daar dachten vele ouders, opa, oma's en anderen die dit artikel kochten hetzelfde over!

 • 2. Stoepkrijt

Creatief buiten bezig zijn, dat kan met dit Stoepkrijt! Hoe vaak zie je niet op de stoep, op een plein of bij mensen voor de deur vrolijke stoepkrijttekeningen? Stoepkrijt wordt heel veel verkocht. Ons topartikel is een van de goedkoopste varianten: de stoepkrijt met 6 verschillende kleuren. Het is de nummer 2 van ons buitenspeelgoed. Zeer simpel, maar leuk voor ieder kind!

 • 3. Paardentuig voor kinderen

Paardje spelen, een populair buitenspel! Dat blijkt, want ons Paardentuig voor kinderen verkoopt megagoed! Een heerlijk rollenspel om te spelen met een vriendje of vriendinnetje. De ene is het paard, de ander de ruiter. Lekker rennen, draven en galopperen met dit unieke buitenspeelgoed!

 • 4. Straatvoetbal wit

Een oud, vertrouwd product: de witte Straatvoetbal! Helemaal niet gek dat een rubberen voetbal als deze, met coole rood met zwarte patronen, megagoed verkoopt! Lekker een balletje trappen, het blijft populair!

 • 5. Aquaplay startset

In zonnige zomers doen kinderen niks liever dan spelen met water! Dat kan in een badje, maar ook met de Aquaplay startset! Vele kinderen ontdekten in de afgelopen zomer deze startset. En ze hebben geluk, want dit is slechts de basisset: hij is nog uit te breiden met vele andere sets van Aquaplay! Laat het water stromen, het bootje varen en los de containers. Of spetter gewoon lekker met het water en maak jezelf en anderen nat!

Afbeelding voor

Top 5 Cadeaus

 • 1. Poopsie Slime Surprise Poop Pack

In 2018 is ons Poopsie Slime Surprise Poop Pack megaveel verkocht. Het staat op de nummer 1 positie van de Top 5 Cadeaus. Een vrolijk blik gevuld met 10 verrassingen om eenhoornpoep mee te maken en om het slijm in te bewaren. En dat willen kinderen natuurlijk: verrast worden! Het blik bevat slijmpoeder, eenhoornvoer, eenhoornmagie, een eenhoornlepel, flesje, sleutelhanger, geurdropper en verzamelvel om eindeloos mee te kliederen en friemelen. Heerlijk!

 • 2. Zandbak IJskraam

IJscomannetje spelen, iets dat veel kinderen dit jaar hebben gedaan. En dat deden ze lekker in de buitenlucht met hun nieuwe Zandbak IJskraam! Super cool, dit kraampje met twee ijsbakken, hoorntjes, ijsschep, lepels en bolletjes! 'Wie lust er een lekker zandijsje?!'.

 • 3. Brandweerjas met reflectiestrepen

Als een brandweerman over straat of door het huis lopen. Dat doen kinderen graag: de Brandweerjas met reflectiestrepen werd in 2018 ontzettend goed verkocht. Het is natuurlijk ook heel gaaf om voor even brandweerman te zijn: flinke branden blussen en dieren in nood redden!

 • 4. Bouwstaafjes in Opbergbox

Met de Bouwstaafjes in Opbergbox beleef je alleen of samen met je vrienden heel veel bouwplezier! Ze zijn simpel, maar toch superleuk vinden velen, want deze bouwstaafjes verkochten in het afgelopen jaar heel erg goed. De set bestaat uit stevige rietjes en verbindingsstukjes, waarmee je gemakkelijk en snel allerlei creaties bouwt!

 • 5. SmartGames IQ Puzzler Pro

Een spelletje spelen is leuk, ook in je eentje! De eenpersoons spelletjes van SmartGames verkopen goed. De topper van dit merk is de SmartGames IQ Puzzler Pro! In dit denkspel moet je een 3D puzzel oplossen. Je bouwt puzzelstukjes aan de hand van een afbeelding op tot een piramide. Gelukt? Dan kun je door met de volgende van de 120 uitdagingen die verschillen van beginnend tot aan expert niveau, dat ook zeer geschikt is voor volwassenen!

Al het leukste speelgoed vind je op Lobbes.nl