Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

De Top 10 Waterpistolen van 2019

1 juli 2019
Er zijn al heel wat zonnige dagen geweest en er komen vast nog heel wat zonnige dagen aan! Tijdens een warme dag is het heerlijk om voor wat verkoeling te zorgen. En hoe kan dat nu beter dan het houden van een watergevecht met toffe waterpistolen?

Top 10 Waterpistolen

In het onderstaande overzicht vind je de Top 10 Waterpistolen van Lobbes.nl

Wat is hij leuk, deze Waterpistool Rugzaktank! Vul de krab met water en bind hem aan de verstelbare hengsels op je rug. Even pompen met het waterpistool en je kunt al jouw vriendjes nat spuiten. Is het water op, dan vul je gemakkelijk de tank weer bij, door de verstelbare hengsels past de rugzaktank altijd.

Voel je een echte brandweerman- of vrouw met deze Brandweer Waterspuiter. Het waterpistool heeft namelijk de vorm van een echte Brandweer Waterspuiter. De brandweerkleuren rood, geel, zwart en grijs laten het waterpistool er stoer uitzien. Pomp het water richting het reservoir van de gele hendel. Trek na het pompen aan de gele hendel en er komt een enorme waterstraal uit de Waterspuiter.

In dit Waterpistool met een lengte van wel 40 cm past 1 liter aan water. Megagroot en genoeg water dus om iedereen in je omgeving nat te spuiten. Het waterpistool heeft een tof design met een handige handgreep.

In deze verpakking zitten 4 Waterpistooltjes. Roep nog 3 vrienden bij elkaar, vul de waterpistooltjes met water en schieten maar. Wie zal er als eerste nat worden?  De waterspuiters zijn doorzichtig, je kunt dus precies zien hoeveel water je nog over hebt en wanneer het tijd is om de pistolen weer te vullen.
 

5 en 6. Foam Waterspuiters

Deze Foam Waterspuiters zijn ideaal voor in het zwembad. Het foam zuigt het water op, pomp daarna het water er zo hard mogelijk uit. De grote Foam Waterspuiter kan wel tot 6 meter water spuiten en de kleine Foam Waterspuiter wel tot 7 meter.

Echte brandweermannen- en vrouwen hebben altijd deze Brandweer Waterpistool Tank op hun rug. De Brandweer Waterpistool Tank ziet er stoer uit door de brandweerkleuren en de grote gele hendel aan de waterspuiter. De watertank kan door de verstelbare hengsels gemakkelijk op de rug gedragen worden. Nu nog op zoek naar een brandje of een slachtoffer om nat te spuiten.

Is het nu een echt ijsje, je zou er zo aan likken. Nee, het is een Waterpistool in de vorm van een ijsje, dat is bijzonder. Vul het hoorntje van het Waterpistool Ijsje met water en spuiten maar! De waterpistool ijsjes zijn verkrijgbaar in 3 leuke kleuren.

Het Waterzone Waterpistool 3500 is een coole waterpistool, hij spuit namelijk met een dubbele straal, dit betekent dus ook meer actie! De vormgeving van dit waterpistool ziet er sterk en onverwoestbaar uit, precies wat je nodig hebt voor een tof watergevecht.

Het mooiste waterpistool wordt altijd voor het laatst bewaard. Eigenlijk is het een opblaasfiguur, namelijk de Bestway Wet Jet Watervliegtuig. Het watervliegtuig ziet er stoer uit en lijkt wel op een gevechtsvliegtuig. Aan de voorkant van deze Wet Jet is een waterpistool bevestigd, zodat je vanuit het watervliegtuig anderen nat kan spuiten. Trotseer de golven en ga een heus gevecht op het water aan!

Voor nog meer waterpret kijk je op Lobbes.nl!