Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

De 5 coolste watertafels van 2019!

24 april 2019
Spelen met water! Lekker spetteren, plonsen en door het koude water roeien met je handen. Daar hou jij toch ook van? Voor badderen in een zwembadje is het nog te koud, maar de temperatuur in het voorjaar is wel ideaal voor een watertafel, gevuld met water en soms ook zand (en modder!). Dit zijn de coolste watertafels van 2019! Doe inspiratie op en vul jouw perfecte tafel met water. Veel waterspeelplezier!
Lees meer
De 5 coolste watertafels van 2019!

1. Zand- en Watertafel met speelgoed

Even vullen met zand in de ene bak en water in de andere bak... en spelen maar! Deze Zand- en watertafel wordt geleverd inclusief schep, hark, gieter, zandwatermolen en waterpomp. Wat ga jij maken? Modder natuurlijk! En daar bak je heerlijk taartjes van en bouw je een gaaf zandkasteel mee!
 

2. Emmer met Waterpomp

Afbeelding voor

Drie emmertjes water halen, drie emmertjes pompen. Dat kan... met de Emmer met Waterpomp! Zet de kleine emmertjes in de houder, die op de grote rode emmer is geplaatst en pompen maar! En dan ga je plantjes water geven of meng je het water met zand en maak je modder. Of... je gooit het emmertje stiekem leeg over het hoofd van je vader !)

3. AquaPlay Amphie World

Beleef grootse avonturen in het water met Kapitein Bo, Wilma het Nijlpaard, Lotta de Eend en Niels de Kikker. Laat ze vrolijk rondvaren in hun bootjes in de kronkelende wateren van de AquaPlay 1650 – Amphie World! Ook op het land is genoeg te beleven op de bruggetjes over het water. Open de sluizen, laad containers op containerschepen en draai aan het waterrad. Deze grote watertafel staat garant voor uren waterpret!

4. Waterspeeltafel Piraat

Giet water in de mast van de Waterspeeltafel Piraat en geniet van draaiende watermolens! In de bak van de tafel speel je met water... en zand! Maak zandtaartjes met de 4 zandvormpjes, laat de 2 bootjes varen of speel met de bijgeleverde gieter, schep en emmer!

5. Polesie Vangspel Eend

Afbeelding voor

Eendjes vangen met een hengel, maar deze keer niet op de kermis, maar in je tuin of op je balkon! Dat doe je met dit Polesie Vangspel Eend. Speel een wedstrijdje eendjes vangen met de bijgeleverde rode en groene hengel! Of laat jouw vrolijke, gele eendjes samen pret beleven in de waterwegen met sluis en watermolen!

 

Voor alle zand-watertafels kijk je op Lobbes.nl!