Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

15 Leuke sinterklaascadeau ideeën

24 november 2018

Sinterklaas zat te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen. Zoveel verschillende kinderen, allemaal even bijzonder en uniek. Maar welk cadeau geef je ze? Inspiratie nodig? Bekijk deze 15 leuke sinterklaascadeau ideeën voor jongens en meisjes van jong tot oud!

Lees meer

1. Kid K'Nex Budding Builders Startersbox

Bouwen, welk kind houdt er niet van! Constructiemateriaal is dan ook een geliefd Sinterklaascadeau. K'nex wordt omschreven als het creatiefste constructie speelgoed ter wereld. Het bestaat uit kleurrijke bouwstukken en verbindingsstukken, waarmee je allerlei bouwwerken kunt bouwen. Deze groene Kid K'Nex Budding Builders Startersbox bevat 100 onderdelen en 50 verschillende bouwideeën!


2. Gevuld TOPModel etui

Voor knutselaars is een TOPModel 3-vaks Gevuld Etui een geweldig cadeau. Dit etui bestaat uit 3 vakken die gevuld zijn met allerlei knutselmiddelen, zoals stiften, potloden, lijm, een schaar, liniaal, puntenslijper en een gum. Op de voorkant staat een schitterende afbeelding in één van de vele mooie TOPModel-thema's. Kies er een die past bij jouw kind en plezier is gegarandeerd!


3. Houten kalenderklok

Begin iedere dag met de Houten Kalenderklok. Een leerrijk, maar toch ook speels sinterklaascadeau. Het is een ideaal geschenk voor peuters en kleuters, die druk bezig zijn met het leren van de dagen van de week. Ook oudere kinderen kunnen zich vermaken met de kalenderklok, waarmee je ook aan de slag bent met maanden, data en kloktijden. Zelfs het weer kan worden aangegeven op deze vrolijke kalenderklok!


4. Kaartspellen Set (of Set Junior)

SET is een leuk en spannend kaartspel dat makkelijk te leren is, zowel voor kinderen als volwassenen. In het speelveld liggen kaartjes in verschillende kleuren, met verschillende patronen en verschillende vormen. Je gaat op zoek naar setjes van drie, maar let op: je setje moet aan strenge voorwaarden voldoen! Wie de meeste SETS verzamelt, wint. Dit spel is ook verkrijgbaar als Junior Set.


5. Eichhorn Werkbank

Kinderen die graag meehelpen met klussen, zijn vast en zeker blij met dit sinterklaascadeau: een Eichhorn Werkbank. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren en is gemaakt van hoogwaardig hout. Een kleintje kan zich lekker uitleven met de zaag, schroevendraaier, hamer en nog veel meer!


6. Ty Beanie Boo XL Eenhoorn

Het favoriete dier van veel kinderen: de eenhoorn. Wie wil hem niet in huis hebben! Kortom een perfect Sinterklaascadeau. De Ty Beanie Boo XL Eenhoorn is maar liefst 42 centimeter groot. Dat wordt heerlijk knuffelen in bed!


7. Clementoni Wetenschap & Spel Maak je Eigen Robot

De Clementoni Wetenschap & Spel - Maak je Eigen Robot is een zeer geschikt sinterklaascadeau voor gedreven en leergierige kinderen die op zoek zijn naar uitdaging. Stap voor stap bouw je je eigen robot in elkaar, die daarna natuurlijk ook echte 'robotkunstjes' kan! De robot heeft infraroodsensoren waarmee hij jou kan volgen. Hij reageert op klappen in je handen en is bedienbaar via de knoppen op zijn rug én een downloadbare App. Een echte aanrader voor kinderen die interesse hebben in wetenschap en techniek!


8. PlayBIG Bloxx Peppa Pig Speelhuis

Lekker spelen met speelfiguren. Voor kleintjes bestaat er niks leukers! Zeker als de speelfiguren favoriete karakters zijn, zoals de figuren uit dit PlayBIG Bloxx Peppa Pig Speelhuis. Met dit huis kunnen kinderen hun eigen alledaagse belevenissen naspelen. En natuurlijk maken Peppa Big en George ook andere avonturen mee.


9. Classic World Houten Doktersset met Tas

Doktertje spelen, wie kent het niet van vroeger. Kinderen houden er nog steeds van. Zeker als ze daarbij gebruik kunnen maken van speelgoed, zoals deze Classic World Houten Doktersset met Tas. Een spuit geven, zalfje smeren, hartslag beluisteren; alles is mogelijk met dit sinterklaascadeau!


10. Carrera GO!!! Racebaan - DTM Power Lap

Ook aan stoere kinderen is gedacht in deze lijst met sinterklaascadeaus! De Carrero Go!!! Racebaan is echt supercool Eerst zet je hem compleet naar eigen wens in elkaar. Daarna kun je er twee racewagens op laten scheuren door de loopings en bochten. De raceauto's hebben TURBO BOOST voor razendsnelle inhaalacties!


11. Hauck Poppenwagen

Houdt je kind van poppen? Dan is deze Hauck Poppenwagen een perfect cadeau. In het heerijk zachte reiswiegje met unicornprint zullen poppen lekkere slaapjes kunnen doen, terwijl poppenmama's- en papa's trots door de straten wandelen. De poppenwagen is compact opvouwbaar en heeft een uitneembare reiswieg met draaglussen, die ook als los babynestje gebruikt kan worden.


12. Houten Xylofoon Kikker

Voor muzikale kinderen is er de Houten Xylofoon. Je kunt er niet alleen vrolijke melodietjes mee spelen en noten leren lezen; het muziekinstrument ziet er ook superleuk uit. De xylofoon heeft een blije kikkerafdruk en kleurrijke toetsen!


13. Lobbes Kleurkoffer

Een handige musthave voor creatieve kinderen: de Lobbes kleurkoffer! In deze complete opbergkoffer zitten maar liefst 80 tekenspulletjes: stiften, krijtjes, waterverf en verschillende accessoires. Na het kleuren en knutselen kun je alle spulletjes weer keurig netjes opbergen voor de volgende keer. Kind blij met kleurtjes, ouders blij met een snel opgeruimde tafel!


14. Supermarkt speeltent

Zet de speelgoedkassa klaar en houd je pinpas bij de hand: winkeltje spelen wordt nog leuker met deze leuke supermarkt speeltent! De tent is eenvoudig neer te zetten en biedt een geweldige speelachtergrond voor elke jonge winkelier! De tent heeft een raampje met toonbank en een supermarkt aan zowel de binnen- als buitenkant. Tijd om boodschappen te doen!


15. Lotto/Bingomolen

Bingo! Het ideale cadeau voor een kind dat van gezelligheid houdt of als gezamenlijk sinterklaascadeau voor broer(s) en zus(sen). Deze Lotto/Bingomolen ziet er prachtig antiek uit. Je draait aan het gouden rat en laat de ballen rollen. Het getal wordt aangekruist op de bingokaarten. De ballen kun je kwijt op het prachtige bijgeleverde houten bord.