Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

15 Leuke sinterklaascadeau ideeën

24 november 2018

Sinterklaas zat te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen. Zoveel verschillende kinderen, allemaal even bijzonder en uniek. Maar welk cadeau geef je ze? Inspiratie nodig? Bekijk deze 15 leuke sinterklaascadeau ideeën voor jongens en meisjes van jong tot oud!

Sinterklaas zat te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen. Zoveel verschillende kinderen, allemaal even bijzonder en uniek. Maar welk cadeau geef je ze? Inspiratie nodig? Bekijk deze 15 leuke sinterklaascadeau ideeën voor jongens en meisjes van jong tot oud!

label.learn.more

1. Kid K'Nex Budding Builders Startersbox

Bouwen, welk kind houdt er niet van! Constructiemateriaal is dan ook een geliefd Sinterklaascadeau. K'nex wordt omschreven als het creatiefste constructie speelgoed ter wereld. Het bestaat uit kleurrijke bouwstukken en verbindingsstukken, waarmee je allerlei bouwwerken kunt bouwen. Deze groene Kid K'Nex Budding Builders Startersbox bevat 100 onderdelen en 50 verschillende bouwideeën!


2. TOPModel 3-Vaks gevuld Etui met Emoticon

Voor knutselaars is er het TOPModel 3-Vaks gevuld Etui met Emoticon. Het etui bestaat uit 3 vakken die gevuld zijn met allerlei knutselmateriaal, zoals stiften, potloden, lijm, een schaar, liniaal, puntenslijper en gum. Er zit ook een spiegeltje in! Het etui is niet alleen goed gevuld er staat ook een glinsterende afdruk van een lachende emoticon op. Hij knipoogt als je eroverheen wrijft!


3. Houten Kalenderklok

Begin iedere dag met de Houten Kalenderklok. Een leerrijk, maar toch ook speels sinterklaascadeau. Het is een ideaal geschenk voor peuters en kleuters, die druk bezig zijn met het leren van de dagen van de week. Ook oudere kinderen kunnen zich vermaken met de kalenderklok, waarmee je ook aan de slag bent met maanden, data en kloktijden. Zelfs het weer kan worden aangegeven op deze vrolijke kalenderklok!


4. Kaartspellen Klassieker

Het ideale sinterklaascadeau voor spelfanaten: Kaartspellen Klassieker! Dit prachtige blik bevat drie kaartspellen in een. Je speelt er het spel UNO, Phase 10 en Snappy Dressors mee, drie zeer verschillende spelletjes, maar allemaal even gezellig! Dit sinterklaascadeau is ook leuk om aan een groep kinderen of aan een gezin te geven.


5. Eichhorn Werkbank

Kinderen die graag meehelpen met klussen, zijn vast en zeker blij met dit sinterklaascadeau: een Eichhorn Werkbank. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren en is gemaakt van hoogwaardig hout. Een kleintje kan zich lekker uitleven met de zaag, schroevendraaier, hamer en nog veel meer!


6. Ty Beanie Boo XL Eenhoorn

Het favoriete dier van veel kinderen: de eenhoorn. Wie wil hem niet in huis hebben! Kortom een perfect Sinterklaascadeau. De Ty Beanie Boo XL Eenhoorn is maar liefst 42 centimeter groot! Lobbes verkoopt de unicorn in twee varianten: de witte Harmonie met vrolijke stippen en de roze gevlekte Fantasia met gouden hoorn. Dat wordt heerlijk knuffelen in bed!


7. Clementoni MIND Pratende Educatieve Robot

Voor luie kinderen of juist voor leergierige, actieve kinderen? De Clementoni MIND Pratende Educatieve Robot is een zeer geschikt sinterklaascadeau voor gedreven kinderen, die op zoek zijn naar uitdaging. Je schrijft met behulp van het toetsenblok een programma voor de robot en laat hem antwoorden en bewegen. Zo leer je hem gesproken instructies op te volgen. De robot tekent complexe meetkundige figuren. Voor nog meer uitdaging kun je MIND verbinden met een smartphone of tablet.


8. PlayBIG Bloxx Peppa Pig Speelhuis

Lekker spelen met speelfiguren. Voor kleintjes bestaat er niks leukers! Zeker als de speelfiguren favoriete karakters zijn, zoals de figuren uit dit PlayBIG Bloxx Peppa Pig Speelhuis. Met dit huis kunnen kinderen hun eigen alledaagse belevenissen naspelen. En natuurlijk maken Peppa Big en George ook andere avonturen mee.


9. Classic World Houten Doktersset met Tas

Doktertje spelen, wie kent het niet van vroeger. Kinderen houden er nog steeds van. Zeker als ze daarbij gebruik kunnen maken van speelgoed, zoals deze Classic World Houten Doktersset met Tas. Een spuit geven, zalfje smeren, hartslag beluisteren; alles is mogelijk met dit sinterklaascadeau!


10. Carrera Go!!! Racebaan – Max Power

Ook aan stoere kinderen is gedacht in deze lijst met sinterklaascadeaus! De Carrero Go!!! Racebaan is echt supercool! Eerst zet je hem compleet naar eigen wens in elkaar. Daarna kun je er twee racewagens op laten scheuren door de loopings en bochten. De racebaan is voorzien van max power, dat wil zeggen dat de racewagens supersnel kunnen rijden!


11. Hauck Hello Kitty Verzorgingscentrum Tweeling

Houd je kind van poppen? Dan is dit Hauck Hello Kitty Verzorgingscentrum Tweeling een perfect cadeau. Je kunt er niet één maar twee poppen in kwijt! Het kleine moedertje of vadertje kan de poppen verzorgen op een verschoonkussen, laten eten in de zitjes en slapen in een bedje. Zelfs kleertjes en andere poppenaccessoires krijgen een plekje in dit speelgoed voor poppen!


12. Houten Xylofoon Kikker

Voor muzikale kinderen is er de Houten Xylofoon. Je kunt er niet alleen vrolijke melodietjes mee spelen en noten leren lezen; het muziekinstrument ziet er ook superleuk uit. De xylofoon heeft een blije kikkerafdruk en kleurrijke toetsen!


13. Fisher Price Leerplezier Wastafel

Jezelf goed verzorgen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Voor jonge kinderen is de Fisher Price Leerplezier Wastafel een mooi en leerzaam sinterklaascadeau. Door de licht- en geluidseffecten lijkt het net alsof er echt water uit de kraan stroomt. Niet alleen de kraan maakt geluid, de wastafel heeft maar liefst 50 muziekjes en zinnetjes die een kind spelenderwijs leren wassen, kammen en tanden poetsen.


14. Prinses Droomtent

Er staat op deze lijst natuurlijk ook een cadeau voor prinsessen! Een kasteel is het niet, maar in deze Prinses Droomtent voelt een prinsesje zich vast en zeker ook de koning te rijk! En een prinsje kan zich ook prima vermaken in deze speeltent! In de magische roze droomtent speel je niet alleen prinsesje, maar ook vadertje en moedertje. Of je maakt er een knusse relaxplek van met kussentjes en boekjes!


15. Lotto/Bingomolen

Bingo! Het ideale cadeau voor een kind dat van gezelligheid houdt of als gezamenlijk sinterklaascadeau voor broer(s) en zus(sen). Deze Lotto/Bingomolen ziet er prachtig antiek uit. Je draait aan het gouden rat en laat de ballen rollen. Het getal wordt aangekruist op de bingokaarten. De ballen kun je kwijt op het prachtige bijgeleverde houten bord.

In de Top 100 Sinterklaascadeaus vind je nog meer sinterklaascadeau ideeën!