MicroMacro: Crime City

Afmeting verpakking: 27 x 19 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
MicroMacro: Crime City de stad waarin op elke hoek van de straat misdaden worden begaan. Dodelijke geheimen, stiekeme overvallen en koelbloedige moorden maken deel uit van het dagelijkse leven. De lokale politie kan het niet meer aan en heeft jullie hulp ingeschakeld!

MicroMacro: Crime City is een coöperatief detectivespel. Samen lossen jullie listige misdaden op, onderzoeken jullie motieven en gaan jullie op zoek naar bewijsmateriaal om de daders te kunnen veroordelen. Een scherpe blik is minstens even belangrijk als logisch redeneren. Dit is het echte speurwerk!

Er zijn verschillende scenes terug te vinden op de kaart, waarbij je telkens iets meer teruggaat naar de oorzaken. De misdaden hebben verschillende moeilijkheidsniveau ‘s en zo wordt je stap voor stap een steeds betere detective! In MicroMacro: Crime City werk je nauw samen met de andere spelers en zo ontdek je alle geheimen van deze bizarre stad.
Micro Macro: Crime City is een coöperatief spel die je tot en met vier spelers kunt spelen. Het spel is ook geschikt voor de kleine detectives vanaf 10 jaar.

Inhoud: 1 grote stadskaart (75 x 110 cm), 120 onderzoekskaarten met 16 misdaden, 1 vergrootglas voor de kleine details en de spelregels.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2060055
Afmeting verpakking: 27 x 19 x 4 cm
Geschikt vanaf: 10 jaar
EAN code: 8718026304690
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van White Goblin Games:
Aantal spelers: 1-4
Materiaal: Papier
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'MicroMacro: Crime City'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.