Playmobil City Life Ambulance met licht en geluid - 71202

Afmeting verpakking: 38,5 x 28 x 12,5 cm
Omschrijving
PLAYMOBIL ambulance in moderne look en met veel accessoires om de gewonde bouwvakker te verzorgen. De licht- en geluidsmodule op het dak werkt op drie microbatterijen van 1,5 V (niet inbegrepen) Afmetingen: 27 x 13 x 14 cm (LxDxH)
Word de held van je eigen avontuur met de PLAYMOBIL ambulance met licht en geluid. De realistische functies van de moderne ambulance met zij- en achterdeuren die open kunnen, evenals een licht- en geluidsmodule op het dak en gedetailleerde doktersaccessoires stimuleren fantasierijke rollenspellen. De ambulance gaat naar de plaats van het ongeval om de gewonde bouwvakker te behandelen. Veilig vastgebonden op de brancard wordt de patiënt in de wagen geduwd en vervolgens rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden. Een geweldige speelset voor kinderen die willen inleven in de rol van paramedici. Hoogwaardige PLAYMOBIL speelgoedambulance voor kinderen vanaf 4 jaar. De speelset bevat drie PLAYMOBIL-figuren, een hulpvoertuig met licht- en geluidsfunctie, ambulancebrancard, defibrillator, infuuszak en tal van doktersaccessoires voor spannende reddingsmissies in de kinderkamer. De PLAYMOBIL-sets van de City Life-serie bevatten moderne voertuigen en realistische modellen waarmee kinderen belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorie:
Specificaties
Artikelcode: 2541544
Afmeting verpakking: 38,5 x 28 x 12,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4008789712028
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.