Small Foot - Houten Speelgoedkassa met Scanner, 15dlg.

Afmeting artikel: 21 x 19 x 18 cm, scanner 3,5 x 4 x 11 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
54, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Een buitengewone, optisch moderne kassa van hout, die met zijn vele accessoires en functies het winkelen in de kinderspeelwinkel nog realistischer maakt! Begeleid door een handscanner, bonrol, monitor, scanoppervlak, betaalpassen en productkaarten en dubbelzijdige houten geldstukken, vervult deze speelgoedkassa alle wensen. De hoogtepunten zijn de echte rekenmachine die in de monitor is geïntegreerd, evenals de kassalade met twee compartimenten die opent als een echte supermarktkassa. Inclusief uitwisbare marker met geïntegreerd sponsje, om te signeren op het plexiglas oppervlak. Batterijen niet inbegrepen.

Betalen zoals in een echte supermarkt? Dan hoort deze speelgoedkassa thuis in elke goed gesorteerde speelwinkel! Het plakbare scanoppervlak kan op een bestaande speelwinkel of een ander speeloppervlak worden aangebracht. Door met deze kassa “afrekenen te spelen, wordt het gebruik van geld, bedragen en prijzen getraind, en de 15 geldstukken zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden gebruikt om wiskundige problemen voor beginners te oefenen. De 5 dubbelzijdige voedselproductkaarten moedigen kinderen ook aan om te leren tellen en rekenen. Voor degenen die liever typen of tikken in plaats van in hun hoofd te rekenen, kunnen de prijzen voor de gekochte producten worden ingevoerd via het toetsenbord van de echte, geïntegreerde rekenmachine. De hoogwaardige afwerking van robuust hout en plexiglas maakt van deze speelwinkelkassa een echte blikvanger in de kinderkamer die voor langdurig speelplezier zorgt!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5410779
Afmeting artikel: 21 x 19 x 18 cm, scanner 3,5 x 4 x 11 cm
Afmeting verpakking: 24 x 24 x 10 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4020972122490
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Small Foot:
Materiaal: Hout, Karton, Papier, Textiel
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Small Foot - Houten Speelgoedkassa met Scanner, 15dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.