Gabby's Dollhouse - Kitty's Fairy's Tuin Boomhut

Afmeting verpakking: 35 x 35 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
32, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Breng je poppenhuiswereld tot leven met Kitty Fee in de Gabby's Poppenhuis Tuin Boomhut-speelset. Deze prachtige boomhut voor kinderen is geïnspireerd op de betoverde Suikerspin Boom uit de tv-serie. Hij heeft verlichting, een transformerende luifel, een geheime kamer, een liaan-tokkelbaan, een schommel, figuren, accessoires en meubelstukken om avonturen mee te spelen. Verken de twee verdiepingen van de boomhut met Kitty Fee en een uniek Gabby-pop-figuur van 8,9 cm. Ontdek een bladerdak dat opengaat om een speelhoek te onthullen.
Nadat je alle geweldige functies hebt verkend, open je de speciale verassing doos, net zoals Gabby in de serie doet. Je vindt een verrassingsgieter die je in je verhaal kunt gebruiken. Nadat je de verassing doos hebt geopend, vul je de Tuin Boomhut met alle prachtige meubels en accessoires die een feeënthema hebben, zoals een schommelstoel, een ladder om naar de eerste verdieping te klimmen, een stoel en een eettafel voor tuinfeestjes, en een kattenstruik die je kunt draaien. Er is ook een wieltje in de vloer ingebouwd �?? draai het om een geheime kamer in de boomstam te vinden en kijk hoe de boomstam en tafel oplichten, batterijen inbegrepen Laat Kitty Fee via de tokkelbaan van de bovenste verdieping naar de begane grond zweven en haak de tokkelbaan aan de buitenkant van Gabby's Magische Poppenhuis, apart verkocht.
Voor een laatste verrassing scan je de QR-code in de verassing doos om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Poppenhuis-app, beschikbaar op iOS en Android Na een leuke dag vol fantasiespel sluit je het bladerdak en berg je alle prachtige schatten binnenin op. Deze boomhut is het ultieme cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Ontdek de magie van Gabby's Poppenhuis met de Kitty Fee's Tuin Boomhut-speelset

Inhoud: 1 Kitty Fee's Tuin Boomhut-speelset, 2 figuren, 3 meubelstukken, 1 verassing doos, 5 accessoires, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070347
Afmeting verpakking: 35 x 35 x 13 cm
Inclusief batterijen: Ja
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988371121
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Gabby:
Merk: Spin Master
Aantal spelers: 1 of meer
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Gabby's Dollhouse - Kitty's Fairy's Tuin Boomhut'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.