Smoby Baby Nurse Poppenwagen

Afmeting artikel: 59 x 58 x 38 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speciaal voor de allerjongste poppenmama’s en -papa’s heeft Smoby de mooie Baby Nurse-poppenspeelgoedlijn! Met zachte kleuren, een extra dik frame en een perfecte hoogte voor jonge peuters kunnen zelfs kindjes die pas net kunnen lopen al trots met hun popje aan de wandel.

Het stevige metalen en kunststof frame heeft een ergonomische handgreep en vier wielen en vier grote wielen. De reiswieg is bekleed met stof en heeft een lief pastelkleurig printje. Dankzij het boodschappenmandje onderop neem je makkelijk al je poppenaccessoires mee.

Poppenwagen voor peuters
De vernieuwde Baby Nurse-lijn heeft een complete make-over gehad en heeft een moderne uitstraling, met mooie zachte kleuren. Maak je set compleet met het vele bijpassende poppenspeelgoed, zoals het Baby Nurse magische drinkflesje of de Baby Nurse Verzorgingstafel.

Poppen en ontwikkeling
Spelen met poppen en poppenwagens is goed voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen. Fantasiespel wakkert bovendien het creatieve brein aan het geeft je kind de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving te experimenteren met situaties uit het dagelijks leven.

Geschikt voor babypoppen tot 42 centimeter. De handgreep zit op een hoogte van 58 centimeter en de poppenwagen is geschikt voor peuters vanaf 18 maanden. Exclusief pop.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1441107
Afmeting artikel: 59 x 58 x 38 cm
Afmeting verpakking: 60 x 35 x 23 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 3032162541180
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.