Colorations - Versier je Eigen Pannenlap, Set van 12st.

Afmeting artikel: 19,5 x 19,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Colorations Pannenlappen zijn een geweldige doe-het-zelf activiteit voor kinderen. Je krijgt een set van 12 witte pannenlappen. Elke pannenlap is 19,5 cm in het vierkant. Deze blanco witte pannenlappen zijn het perfecte blanco canvas voor je volgende creatie. Personaliseer met textielstiften, textielverf en permanente markers. Verfraai met rick rack, lint of vilten vormen. Dit is het perfecte vaartuig voor de klas, kunstles, zomerkampen, kerkgroepen of verjaardagsfeestjes. Gebruik voor geschenken, feestartikelen, Moederdag, Vaderdag of Kerstmis! Een aandenken dat geliefden zullen koesteren. Elke ovenwant is gemaakt van dik materiaal dat je handen echt beschermt tegen hitte. Stiksels zijn veilig en er is zelfs een lus om ze gemakkelijk op te hangen. Alle producten van het merk Colorations zijn niet giftig en veilig voor kinderen.

• WAT JE KRIJGT: Set van 12 witte pannenlappen. Elke pannenlap is 19,5 cm in het vierkant.
• KLAAR OM TE DECOREREN: Deze blanco witte pannenlappen zijn het perfecte blanco canvas voor je volgende creatie. Personaliseer met textielstiften of permanente markers. Verfraai met rick rack, lint of vilten vormen.
• GEWELDIG CRAFT MET VEEL GEBRUIK: Dit is het perfecte ambacht voor de klas, kunstles, zomerkampen, kerkgroepen of verjaardagsfeestjes. Gebruik voor geschenken, feestartikelen, Moederdag, Vaderdag of Kerstmis! Een aandenken geliefden zullen koesteren.
• KWALITEITSCONSTRUCTIE: Elke ovenwant is gemaakt van dik materiaal dat je handen echt beschermt tegen hitte. Stiksels zijn veilig en er is zelfs een lus om ze gemakkelijk op te hangen.
• VEILIG: Alle producten van het merk Colorations zijn niet giftig en veilig voor kinderen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040019
Afmeting artikel: 19,5 x 19,5 cm
Afmeting verpakking: 21 x 21 x 5 cm
EAN code: 5710903611771
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Colorations - Versier je Eigen Pannenlap, Set van 12st. '?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.