Colorations - Wc Rollen Recycled, 24st.

Afmeting artikel: 11 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
8, 99
Prijs 0,37 per stuk, geleverd in een set van 24
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Het is weer beschikbaar vanaf 14-05-2024.
Omschrijving
Rol geweldige schatten uit met deze Sturdy Recycled Craft Rolls! Elk pakket wordt geleverd met 24 stevige premium kartonnen dozen, perfect voor kunststructuren, S.T.E.A.M. en knutselen. Ideaal voor thuisonderwijs en ook voor vakantie- en zomerknutselwerk.

• PERFECT VOOR AMBACHTELIJKE ACTIVITEITEN: 11,5 cm lang. Elke buis is glad, dik en duurzaam. De effen bruine kartonnen rollen zijn geweldig voor het maken van dieren, nep-verrekijkers, telescopen en meer!
• KLAAR OM TE DECOREREN: gladde, vrij van vuil en gemakkelijk te snijden buizen zijn klaar voor verf, markeringen, stickers en nog veel meer.
• ONDERSTEUNING VAN LEREN DOOR KUNST: Ambachtelijke rollen kunnen worden gebruikt voor het construeren en bouwen van S.T.E.A.M.-, kunst- en technische projecten.
• STERK EN DUURZAAM: Met een afmeting van 11,5 cm x 4,5 cm en een dikte van 1 mm zijn deze rollen veel sterker dan papieren handdoekrollen of toiletpapierrollen en bovendien hygiënisch!
• MILIEUVRIENDELIJK: Ambachtelijke rollen zijn gemaakt van gerecycled papier, perfect om een milieuvriendelijke optie toe te voegen aan uw kunstwerken en ambachten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040013
Afmeting artikel: 11 x 4 cm
Afmeting verpakking: 27 x 23 x 9 cm
EAN code: 5710903518902
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Colorations - Wc Rollen Recycled, 24st. '?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.