Colorations - Natuurlijke Houten Vormen in 5 Designs, 350st.

Afmeting verpakking: 24 x 18 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
6, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Deze Excellerations® houten vormpuzzelset is ontworpen voor kleine handen om gemakkelijk te manipuleren en ervan te genieten en biedt praktisch leerplezier en fantasierijk spel. De puzzels bevatten verhoogde, dikke vormen en op de bijpassende bakjes zijn de vormnamen gedrukt. De puzzels zijn zelfcorrigerend voor zelfstandig spelen.

Kenmerken
• EDUCATIEF PLEZIER: Kinderen zullen veel plezier beleven aan het sorteren van de houten vormen op hun bijpassende dienbladen terwijl ze 6 basisvormen verkennen. Naast het leuke, praktische spel helpen de puzzels kinderen om vroege wiskundige vaardigheden te leren, zoals vormherkenning, matchingvaardigheden, ruimtelijke relaties, het maken van patronen en het oplossen van problemen.
• TACTIEL HANDS-ON SPEL: Kinderen kunnen oefenen met het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie terwijl ze plezier hebben met het leren van de basisvormen. De dikke stukken zijn perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te manipuleren. Bovendien kunnen de stukken ook worden gebruikt voor stapelen of traceren.
• NATUURLIJKE KLEUREN, STEVIG ONTWERP: De dikke puzzelstukjes zijn geschilderd in een natuurlijk kleurenpalet en hebben 6 vormen: cirkel, vierkant, driehoek, rechthoek, zeshoek en vijfhoek. De bakjes zijn elk 9,5 cm x 9,5 cm. Elk stuk kan worden schoongeveegd met een vochtige doek. Aanbevolen voor kinderen vanaf 2 jaar.
• MOEDIGT INTERACTIEF LEREN AAN: De houten puzzelset is ideaal om samen met uw kind te spelen en te leren, of voor kinderen om samen te leren in een kinderopvang of kleuterschool. Deze praktische vormpuzzels zijn zo leuk om te ontdekken!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040298
Afmeting verpakking: 24 x 18 x 5 cm
EAN code: 5710903621022
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Colorations:
Materiaal: Hout
Kleur: Naturel
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Colorations - Natuurlijke Houten Vormen in 5 Designs, 350st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.