STABILO EASYgraph Linkshandig - Ergonomisch grafietpotlood

Beoordeling 5 / 5 door 3 klanten
Afmeting: Lijndikte 3,15 mm
Omschrijving
Het ergonomische grafietpotlood voor beginnende schrijvers.

Leren schrijven is een grote uitdaging. Een eenmaal aangeleerde pengreep is moeilijk weer af te leren. Daarom heeft het EASYgraph grafietpotlood uitsparingen langs het hele potlood, om kinderen te helpen op een eenvoudige en intuïtieve manier hun potlood op de juiste manier vast te pakken.

· Voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder

· Ergonomisch grafietpotlood speciaal voor links- en rechtshandigen

· Zowel geschikt voor schrijven als tekenen

· Driehoekige vorm en anti- slip gripzones voor een ontspannen grip

· Geel of rood uiteinde geeft links- of rechtshandige versie aan

· 3.15 mm kern, hardheid HB

· Hout uit beheerde bossen (PEFC gecertificeerd)

· Vuilafstotende lak op de gripzones voor lange levensduur

· Met ruimte voor de naam

Hout uit duurzaam beheerde bossen (PEFC gecertificeerd).

Leren schrijven is één van de grootste uitdagingen voor kinderen op school. Om kinderen gemotiveerd te houden is het belangrijk dat ze plezier hebben in het leren schrijven op school. Wij helpen ze om het leren schrijven makkelijker én leuker te maken! Dankzij de uitsparingen langs het EASYgraph grafietpotlood zien kinderen precies waar ze hun vingers moeten plaatsen om het potlood op de juiste manier vast te houden, zo leren ze gemakkelijke de juiste pengreep aan. Doordat de vingers niet weg kunnen glijden, kunnen de kinderen het potlood op een ontspannen manier vasthouden, wat vermoeide handen en kramp tijdens het schrijven voorkomt. Verkrijgbaar in een aparte versie voor links- en rechtshandigen.

Met de ergonomische producten uit de EASYstart familie is er voor elke leeftijd een juiste pen of potlood beschikbaar.Alle STABILO EASYstart producten zijn ontwikkeld in samenwerking met ouders, leerkrachten, kinderen én experts op het gebied van ergonomie. De producten zijn ergonomisch vormgegeven en sluiten qua gewicht, formaat en vorm perfect aan op de anatomie van de kinderhand. Daardoor liggen de pennen en potloden goed in de hand en houden kinderen ze intuïtief op de juiste manier vast. Zo kunnen ze op een ontspannen manier (leren) schrijven en zijn vermoeide spieren en krampklachten verleden tijd. Kinderen kunnen zich volledig concentreren op het oefenen en schrijven van de letters en hoeven zich niet meer druk te maken over het vasthouden van hun pen of potlood.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4210001
Afmeting: Lijndikte 3,15 mm
EAN code: 4006381398817
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Stabilo EASY: Linkshandig
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 3 klanten
5 sterren
3 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
STABILO EASYgraph Linkshandig - Ergonomisch grafietpotlood
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 6 februari 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 9 april 2012 heeft dit artikel gekocht
Op 7 juni 2013 heeft dit artikel gekocht