Mijn Peuterklei (>2jaar)

Afmeting verpakking: 18 x 15 x 2 cm
Omschrijving
Bijzonder kleurrijk kneed je met de lichtgevende staven van de Feuchtmann Junior Klei lijn. Of het nu in de naschoolse opvang, de kleuterschool of thuis is - de intense kleuren trekken elke leeftijdsgroep aan en zijn gewoon een schot in de roos. Waarom? Met JUNIOR CLAY kunnen de kleintjes gemakkelijk fantasierijke wezens, filigraanfiguren en creatieve ideeën naspelen.

JUNIOR CLAY staat garant voor langdurig kneedplezier! Deze boetseerklei van Feuchtmann droogt niet uit en zal daarom extra lang plezier geven.

Deze boetseerklei heeft Feuchtmann vele jaren geleden ontwikkeld in samenwerking met een kleuterschool. De noodzaak was om boetseerklei te produceren (vergelijkbaar met de zachte boetseerklei voor kinderen), die niet aan de lucht droogt. Zo is JUNIOR CLAY ontstaan. Deze boetseerklei is door de aanwezige maïzena bijzonder gemakkelijk te verwerken en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook mensen met een allergie komen aan hun trekken met de boetseerklei van Feuchtmann, omdat we in ons productieproces afzien van onnodige toevoegingen zoals geurstoffen of gluten. De klei van Feuchtmann is glutenvrij, eiwitvrij, pindavrij, lactosevrij en uitwasbaar.

Kenmerken JUNIOR CLAY:
• Droogt NIET aan de lucht, daardoor extra lang te gebruiken
• Herbruikbaar wanneer de klei wordt bewaard in afgesloten verpakking
• Allergenenvrij: o.a. gluten-, pinda-, lactose- en eiwitvrij
• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1460559
Afmeting verpakking: 18 x 15 x 2 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Klei
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.