Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken

Afmeting artikel: 40 x 40 x 40 cm
Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken Bigjigs Houten Zintuigen Bouwblokken
Afmeting artikel: 40 x 40 x 40 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
Kleur: Multi kleuren
Merk: Bigjigs
Materiaal: Hout
Klik op de foto om in te zoomen.

Dit artikel staat in het grote Sint en Kerst Speelgoedboek. Wil je het speelgoedboek online bekijken? Klik dan op deze banner!

Omschrijving
De acht houten blokken hebben elk een andere zintuiglijke ervaring, waaronder een rinkelend belletje, een spiegel, roze zoeker, optisch prisma, krassend vilt, cilinderpieper en rammelaars. De zintuigen van je kleintje worden geprikkeld door middel van aanraking, zicht en geluid - de sensorische blokken zijn gemaakt van glad hout en kindveilige lakken, dus zijn ook goed voor smaak- en geurdoeleinden! De sensorische blokken doen ook dienst als stapelspeelgoed, omdat elk blok op elkaar kan worden gestapeld. Deze stapelbare blokken zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde materialen (FSC® C147826) en zijn op de meest ethische manier mogelijk gemaakt. De kwaliteit van het hout zorgt er ook voor dat er jarenlang mee gespeeld kan worden. Conform de huidige Europese veiligheidsnormen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2999813
Afmeting artikel: 40 x 40 x 40 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 691621820452
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Kleur: Multi kleuren
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.