Versier je eigen Lampion, 12st.

Afmeting artikel: Ø 12,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
23, 99
In winkelwagen OK
Prijs 2,00 per stuk, geleverd in een set van 12
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.174 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Heb je zin om te knutselen en ben je op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Dit artikel is gebruikt bij het maken van deze flamingo lampion. Klik op deze banner om het bijbehorende knutselidee te bekijken. Zie de stap-voor-stap uitleg met extra foto's en ga lekker aan de slag!
Omschrijving
Een prachtige decoratie die elke kamer opfleurt! Gebruik spuitflessen, kwasten of druppelaars om deze zakdoeklantaarns te verven met Liquid Watercolour (niet te verzadigen). Voor nog meer schittering, verbeter met Gold of Silver Liquid Watercolour accenten. Laat de verf volledig drogen, bij het toevoegen van glitter en pailletten voor extra pit. Elke lantaarn meet 12,5 cm in diameter. Gebruik voor een glinsterende look een penseel om de hele lantaarn te schilderen met een dunne laag Gold of Silver Liquid Watercolour. Maak eerst een lantaarn in elkaar door deze “op te klappen” en de metalen afstandhouder erin te steken. Voeg vervolgens accenten toe in andere Liquid Watercolor-kleuren. Een prachtige decoratie die elke kamer opfleurt! (Niet bedoeld voor gebruik met kaarsen of gloeilampen.)

• GEBRUIK ALS DECORATIES: Pas deze zakdoeklantaarns aan om ze op feestdagen weer te geven - verf rood, wit en blauw of oranje voor Koningsdag of versier ze in kerstkleuren voor tijdens Kerstmis!
• VERBETER UW LANTAARNS: voor nog meer blingbling kunt u accenten aanbrengen met gouden of zilveren vloeibare aquarel-accenten of glitter of pailletten toevoegen.
• EENVOUDIGE MONTAGE: Monteer de lantaarn eenvoudig door hem omhoog te klappen en de metalen afstandhouder te plaatsen, en versier hem vervolgens.
• GEBRUIK ALS ONDERDEEL VAN JE ARTS & CRAFTS CURRICULUM: Moedigt kinderen aan om fijne motoriek te ontwikkelen, stimuleert zelfexpressie en zelfvertrouwen.
• MAAT: Elke lantaarn heeft een diameter van 12,5 cm, de perfecte maat voor kinderen om te versieren en op te hangen voor de show.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040083
Afmeting artikel: Ø 12,5 cm
Afmeting verpakking: 18 x 18 x 4 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 191487019590
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Colorations:
Materiaal: Papier
Kleur: Wit
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Versier je eigen Lampion, 12st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.