Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd

Afmeting artikel: 122 x 122 x 30,5 cm
Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd Bestway Zwembad met Stalen Frame Gekleurd
Klik op de foto om in te zoomen.
Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Omschrijving
In het gekleurde Bestway Zwembad met Stalen Frame kun je direct plaatsnemen als je hem hebt neergezet. Je hoeft hem niet eerst op te pompen! Het zwembad is voorzien van een stevig frame met poten, die je in elkaar klikt. Het Bestway Zwembad met Stalen Frame heeft een afmeting van 122x122x30,5 centimeter. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1980595
Afmeting artikel: 122 x 122 x 30,5 cm
Afmeting verpakking: 63 x 17 x 12 cm
Geschikt voor: Vanaf 2 jaar
EAN code: 6942138917161
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Kleur: Blauw, Groen, Oranje
Materiaal: Vinyl
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Gebruiken onder toezicht van volwassenen. Verdrinkingsgevaar. Leeg het zwembad als het niet wordt gebruikt. Plaats het zwembad niet op beton, asfalt of een ander hard oppervlak. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Zie artikelomschrijving voor toegestane gewicht.
Reviews
Op 3 juli 2020 om 00:00
Makkelijk en praktisch qua formaat.
Op 15 juni 2020 om 00:00
al een advies aan een collega doorgegeven. wordt nog een zwembad geleverd.