Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

LEGO Space

10, 9, 8... het aftellen is begonnen. De enorme LEGO Spaceshuttle staat klaar om te worden gelanceerd. De hele stad is komen kijken hoe de LEGO raket zal opstijgen. De astronauten zijn klaar voor een nieuwe ontdekkingsreis. Naar welke planeet ga jij? Mars, Jupiter of Pluto?
Lees meer
LEGO City Space
7 Producten. Sorteren op:
Populariteit

LEGO City Space

Alles is klaar in je LEGO City voor een nieuwe mars missie, de astronauten zijn onderweg naar de space shuttle die op de lanceerbasis staat om gelanceerd te worden voor dit spannende ruimte avontuur. In de jaren '70 is LEGO echt begonnen met het ontwikkelen van mooie LEGO Space oftewel Ruimte sets (classic space)! Deze nieuwe sets betekende een sprong voorwaarts qua ontwerp en bouw van LEGO sets.

Vernieuwde Space LEGO

De space sets gebruikten namelijk allerlei nieuwe onderdeeltjes en nieuwe bouwtechnieken. Door de jaren heen zijn er allerlei verschillende LEGO space lijnen geweest zoals Futuron, Space Police, Galaxy Squad en een paar jaar geleden Alien Conquest. Nu is LEGO Space weer helemaal terug in de LEGO City collectie met verschillende mooie sets waaronder de 'LEGO City Onderszoeksshuttle'.

Lees meer